1Passwd ob spremembi imena v 1Password, v promocijskem obdobju, dobite polno funkcionalno verzijo brezplačno!
http://agilewebsolutions.com/promo/macgems
| 1Password, promocijsko brezplačno | |||||||
1Passwd ob spremembi imena v 1Password, v promocijskem obdobju, dobite polno funkcionalno verzijo brezplačno!
http://agilewebsolutions.com/promo/macgems |
|||||||
Samo v opozorilo povem kaj se je meni zgodilo ob uporabi 1Passwd.
Istalliram, izgleda super zadevca, malce prevec posiljena sicer. Ko enkrat ugasnem laptop in ga ponovno prizgem imam zaklenjen keychain in lahko do njega dostopam samo z geslom. Nobeno geslo ni prijelo. Tako sem na koncu ostal brez starih podatkov v keychainu in brez 1Passwd. |
|||||||
ali si imel kupljeno licenco, ali kako "javno dostopno". Včasih je to, kar si opisal, posledica detekcije blacklistane serijske. |
|||||||
Ce prav pomnim semimel trial.
Nisem pa preprican. Kupil programa nisem, ker sem poprej zelel prepricat v njegove zmogljivosti. |
|||||||
Happy Thanksgiving!!
Od danes lahko lastniki 1Passworda v3 za Mac in Win podarijo 1 licenco prijatelju ali družinskemu članu! Sam sem jo že oddal kolegu. Če ima še kdo licenco in je prejel možnost podaritve, predlagam da to objavi tukaj, v kolikor bi jo kdo, od skupnosti Jabuk.si, želel pridobiti. Nazadnje urejal/a mirkuma Tor 23. Nov 2010 20:41; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||||
jaz bi si zelo želel
|
|||||||
Sussi še rabiš? Sporoči mail.
|
|||||||
sem ti napisal na ZS
|
|||||||
Bi še kdo imel (1Password for Mac, seveda)?
|
|||||||
Sem poslal. Si dobil, je vse Ok? |
|||||||
Bi prosila še jaz |
|||||||
Pošlji mi mail na ZS, pa dobiš.
|
|||||||
Imaš ZS
|
|||||||
A ta akcija še traja, al sem zamudil?
|
|||||||
Kje za vraga pa vnesem serijsko, sem inštalirala in ni nikjer te opcije?
|
|||||||
začni app, desno zgoraj v orodni vrstici klikni 1Password in nato izberi license, nato tam vneseš username in key.
|
|||||||
najlepša hvala! dolgujem vsaj pri |
|||||||
Jaz mislim, da lahko dam še eno licenco. Če še kdo rabi, naj pošlje mail.
|
|||||||
Jaz sem dal že 3 licence, pa še kar pravi, da jih imam, tako da, navali narod
|
|||||||
Ali jih imaš ti tudi več? |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |