Nad posteljo v spalnici bi si rad namontiral iMac na steno, najraje na neko držalo, ker bi moral bit malo od stene in malo nagnjen navzdol. Se da to kak rešit?
LP
| iMac steno oz. stojalo | |||||
Nad posteljo v spalnici bi si rad namontiral iMac na steno, najraje na neko držalo, ker bi moral bit malo od stene in malo nagnjen navzdol. Se da to kak rešit?
LP |
|||||
Seveda. Kupis stensko stojalo za imac. Je pa celga imaca treba podret da zamenjas to zadevo:( |
|||||
Sem si ogledal in naštudiral in vidim da je zajebano, sedaj sem enostavno
kupil dva nosilca in polico, nosilca malo zvil navzdol, tako da polica stoji pod kotom japkona gor in ga na stojalu še dodatno prifiksiral z špago ki je privezana na prej zabit žebelj. Zgleda pa hudo, ampak za fb in maile pred spanjem je zakon |
|||||
Dej sliko prpopi, ker me res zanima, kako zadeva sedaj izgleda
_________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
da se ne boš z buško zjutraj zbudu, ko bo cvep popustl al pa špaga, ker imac le ni tko lahka zadeva
|
|||||
Sicer se verjetno ne bo vec zbudil, ce bo do dega prislo. No, cestitam ti za opravljeno operacijo.
Ce slucajno ne ves, imas pod settings v meniju Universal access moznost bliznjice za zoom. Jaz imam ctrl+scroll up/down |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |