nakup v švici | |||||
Ker ste tukaj bolj majstri za apple bi vprašal kako je z nakupom v Švici.Je že kdo kdaj naročal in če koliko pride poštnina.Ne znam nič nemško tako da se na tej strani res ne znajdem.Če je tkdo kaj za lahko en skupni nakup usekamo.Je pa to stran ki jo je navedel MitjaP. http://www.letec.ch/ Za odgovore sse vam že vnaprej zahvaljujem. LP Boštjan |
|||||
![]() |
|||||
Tud jaz studiram da bi zadevo, macbook pro~ja nabavo v svici odvisno od ene veze iz amerike, pa od tega kje se mi bol splaca... v mislih sem imel avto, naberemo se 4 kandidate pa se peljemo nakupovat v svico, zaj ce bi vsi nabavljali prenosnike, pol na carini reces da je to osebna prtljaga, bol bi bil problem s kakimi imaci, al pa proji(smo pac bli na lan partyu;))?! Pokomentirajmo malo, pa se morda se res kaj zmenmo! Ps, jaz bom pocakal na nov model macbook proja, ki naj bi predvidoma prisel konec 07, zacetek 08! Slovnicne napake zaradi iphone-a |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
Po posti ti bodo ziher na carini zarubili. In potem bos placal 20% davek in bos se na slabsem kot v sloveniji ![]() |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |