pozdravljeni,
imam iPhone 4, 5.01,jailbrekan z redsnow.Zanima me če rejailbrejkam z novejsim redsnowom in odkljukam "install cydia" ali bom izgubil ze instalirane cydia programcke...
V naprej se zahvaljujem za odgovor
| Re-jailbreak | |||
pozdravljeni,
imam iPhone 4, 5.01,jailbrekan z redsnow.Zanima me če rejailbrejkam z novejsim redsnowom in odkljukam "install cydia" ali bom izgubil ze instalirane cydia programcke... V naprej se zahvaljujem za odgovor |
|||
In zakaj bi rejailbreakal?
Če potrebuješ untethered obstaja paket v cydii in je to to... (že napisano nekje btw). lahko pa tudi še 1x poženeš redsn0w, ja... |
|||
Corona tweak ti spremeni tethered v UNtethered pa je.
Kakšen re-jailbreak neki? A da bo bolj "frišen"? Ja, zgubiš VSE, ker moraš restore, potem JB .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||
imam untetred ,samo sebi sem jailbrejkal z prvo verzijo kolegu pa z zadnjo in meni teme ki so za 5.01 verzijo lockscreen ne zamenja njemu pa ista tema zamenja vse tko da predvidevam da je v zadnji verziji redsnowa to odpravljeno
|
|||
Puck0 restore pa ni treba, ker vem da lahko rejaibrejkam samo nevem ce zgubim cydija programcke
|
|||
sm ze zrihtal ne zgubis nic ce rejailbrejkas
|
|||
Jap res je..
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |