imam tezavo s telefonom, ki med tem, ko se polne ne sprejema klicev. 
oddaja signal zasedeno, ce imam vklopljen voicemail, se vse klici preumerijo v predal. 
ima se kdo podobno tezavo. operater je tusmobil.

| iPhone 4 - signal zasedeno med polnjenjem | |||

imam tezavo s telefonom, ki med tem, ko se polne ne sprejema klicev. 

oddaja signal zasedeno, ce imam vklopljen voicemail, se vse klici preumerijo v predal. ima se kdo podobno tezavo. operater je tusmobil.  | 
	|||

Je telefon softversko odklenjen? Morda jailbreak kaj zajbava, če si še kaj nalagal dodatno iz cydie.

Če se to dogaja samo nekaj časa, se probaj spomnit, od kdaj in kaj si takrat delal s telefonom. Nazadnje urejal/a badguy999 Sre 18. Jan 2012 19:18; skupaj popravljeno 1 krat _________________ ---->>>> rawr  | 
	|||

opazil sem zdaj nekakjkrat v zadnjih tednih, ko sem iskal telefon z drugim telefonom... 

nic takega nisem pocel, razen, da sem zamenjal operaterja, prej mobitel, vendar to najbrz nima nobene opvezave. drugace pa je telefon tovarnisko odklenjen.  | 
	|||

Pol pa priporočam, če nimaš jailbrejka, da narediš backup in sveže naložiš OS.Če pa maš jailbrejkan iphone ,pa daj po restoru set as new iphone, vse nazaj naloži, naredi backup in to je to.

Jailbreak je vedno bolj nestabilen, požrešen z baterijo in sam OS omogoča že precej več , kot je lani/predlani itd.. ko je jailbreak bil skorajda nujen _________________ ---->>>> rawr  | 
	|||

neoriginalen polnilec oz. kak polnilec v sklopu radiev zna samodejno izklopiti zadevo. Imam fm transmiter, ki ko ga priklopim avtomaticno naredi telefon nedosegljiv ceprav kaze da ima signal 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |