Če ta tema že obstaja, me prosim usmerite.
Ali obstaja kakšen program, s katerim bi v primeru, da na klic ne morem odgovoriti poslal sms z "Pokličem kasneje"?
| Zavrnitev klica z sms sporočilom | |||||
Če ta tema že obstaja, me prosim usmerite.
Ali obstaja kakšen program, s katerim bi v primeru, da na klic ne morem odgovoriti poslal sms z "Pokličem kasneje"? |
|||||
A obstaja kter telefon, ki to sploh omogoča?
|
|||||
Sony Ericsson P1i
|
|||||
Jaz lahko povem za dva
Nokia 6680 SE P1i |
|||||
Najprej odgovor Mitji... takih telefonov je kar nekaj, ki to omogocajo... Predvsem vsi tisti s Symbian OSom, kjer je mozno namestiti kaksno dodatno aplikacijo...
In tudi za iPhone je nekaj programov, ki to znajo... Eden je recimo McCleaner >> hhttp://www.mcleaner.com/iphone_mcleaner.jsp Ena izmed moznosti pri MC Cleanerju incoming/outgoing calls rejection It keeps users free from unwanted incoming call, with a combination of five filter options information, covering whitelist, blacklist, PH. book, number unobtainable, unknown incoming call, etc. For incoming calls rejected, it has five settings, such as "Busy to Voicemail", "Mute Ring", "Hangup and Reply SMS", "Ignore the Call"or "Hangup the Call","Accept and Hungup", etc, so as to enable users to reject unwanted incoming calls upon their own needs. Mozno, da to zna tudi MobileGate (nisem probal) >> http://www.ixtension.com/iXtension_MobileGate.html pa verjetno bi se se kaksen nasel... |
|||||
|
|||||
Jest hvala! Moj iPhone še ni "jailbreak-an", jaz pa "reva" in si tega ne upam. Ali bi mi to storil, če ti ga prinesem?
|
|||||
Tudi se da zmenit... ce bos prisel v Medvode |
|||||
Pozdravljen Zanima me če je kdo opazil kakšno težavo pri uporabi McCleaner-ja. Sicer program deluje kot treba, vendar pa mi je odkar imam naloženega že parkrat "zmrznil" telefon - pri klicu, če je klicatelj zaseden, se telefon neha odzivat, ekran ugasne in pomaga samo reset... hvala |
|||||
E70 _________________ Ma ja, sej bo, sej bo... če ne danes pa kdaj drugič! iMac 20''; iMac 21,5''; iPhone XR, iPad Air 4G CELL, ATV 4K, Watch series 7, AirPods Pro http://sitemile.com/ref/faganel |
|||||
Fantje, nehajte nastevat posamicne nokije, ker od S60 v2 znajo to vse
|
|||||
A obstaja tudi legalna varianta. Iphona nimam jailbraikanga in ga tudi nebi.
|
|||||
No ce se bos opogumil in jailbreakal, imas tweak : I'm busy SMS
Je res fajn in mas lohk nastavljenih vec razlicnih odgovorov. Ko te kdo klice samo izberes zeljenega in ti prekine klic in poslje SMS |
|||||
iPhone tega v osnovi ne omogoča, razen če si dodaš aplikacijo iz cydie - samo za to potrebuješ JB na iPhonu
To sem imel jaz - lahko si nastavitš za 2 načina: - če povlečem desno, klicatelj dobi sms (pokličem pozneje) - če povlečem v levo, klicatelj dobi sms (sem na sestanku) V vsakem primeru si lahko določiš sam svoj tekst in v vsakem primeru klicatelju prekine klic. Komi čakam JB za iOS 5.1, da bom lahko to fukncijo še naprej uporabljal |
|||||
Hvala za odgovore. Ni mi jasno zakaj je za jailbrake toliko aplikacij uradno pa ne.
Narobe svet. |
|||||
apple
po eni strani odličen izdelek, po drugi pa zelo omejen z dodatki... pač zato imamo JB |
|||||
Ok
A je res če jb kaš da gre garancija v maloro. Kaj drugače dela ce je jb |
|||||
Ne gre v maloro, ker prva stvar k jo na servisu nardijo ponavad, ti ga restorajo in gre JB v maloro
_________________ mare |
|||||
Za začetek bi ti predlagal da si malo prebereš oz. Osvojiš osnove,da si lažje predstavljaš kaj in kako…???? _________________ |
|||||
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |