Brez opcije "Restore from Backup" | |||
Imam iPhone 4 katerega sem update-al na verzijo 5.0.1 in izvedel jailbreak. Pred tem sem naredil back up telefona. Ko sem po končanem update-u hotel povrniti vse podatke, mi sploh več ni ponudilo opcije RESTORE FROM BACK UP. Sinhroniziralo mi le kontakte in aplikacije, sms-ov in slik pa ne. Mi lahko prosim kdo pove zakaj mi ni ponudilo opcije RESTORE FROM BACK UP in kako lahko pridobim nazaj arhivirane stvari (sms-i, slike) iz prejšnjega back up-a. Hvala! Blaž |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
V itunes-u na na levi strani ko priklopiš telefon na računalnik, se prikaže ikona za iphone in tam imaš opcijo BACK UP in do zdaj je bila poleg te opcije še opcija RESTORE FROM BACK UP, vendar po update-u telefona več opcije RESTORE FROM BACK UP ni. Upam, da razumeš kaj hočem povedat. Kontakte pa mi je samo sinhroniziralo iz windows contact |
|||
![]() |
|||
Ali pa imaš težave z itunes. Naloži zadnjo verzijo ali pa naredi reinstall itunes. |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
_________________ |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() _________________ |
|||
![]() |
|||
Po svežem restoru kliknem na set as new, nato naložim vse na telefon kar je v itunes.Ko je nalaganje končano grem v Settings-general-reset-reset all settings.In ta reset moram običajno 2krat naret, da dobim opcijo restore from icloud v Welcome meniju. Naslednjič pa samo update, ker jailbrejka ne koristim več. ![]() _________________ ---->>>> rawr |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |