pozdravljeni,
imam iPhone 4, 5.01,jailbrekan z redsnow.Zanima me če rejailbrejkam z novejsim redsnowom in odkljukam "install cydia" ali bom izgubil ze instalirane cydia programcke...
V naprej se zahvaljujem za odgovor

| Re-jailbreak | |||

pozdravljeni,

imam iPhone 4, 5.01,jailbrekan z redsnow.Zanima me če rejailbrejkam z novejsim redsnowom in odkljukam "install cydia" ali bom izgubil ze instalirane cydia programcke... V naprej se zahvaljujem za odgovor  | 
	|||

In zakaj bi rejailbreakal?

Če potrebuješ untethered obstaja paket v cydii in je to to... (že napisano nekje btw). lahko pa tudi še 1x poženeš redsn0w, ja...  | 
	|||

Corona tweak ti spremeni tethered v UNtethered pa je. 

Kakšen re-jailbreak neki? A da bo bolj "frišen"? Ja, zgubiš VSE, ker moraš restore, potem JB .. _________________ ...::: Puck0 :::...  | 
	|||

imam untetred ,samo sebi sem jailbrejkal z prvo verzijo kolegu pa z zadnjo in meni teme ki so za 5.01 verzijo lockscreen ne zamenja njemu pa ista tema zamenja vse tko da predvidevam da je v zadnji verziji redsnowa to odpravljeno 

| 
	|||

Puck0 restore pa ni treba, ker vem da lahko rejaibrejkam samo nevem ce zgubim cydija programcke 

| 
	|||

sm ze zrihtal ne zgubis nic ce rejailbrejkas 

| 
	|||

Jap res je.. 

| 
	|||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |