Pozdravljeni
A obstaja kakšen podoben slovar kot je ASP za maca (po možnosti brezplačen)?
LP
P.
| Slovar za mac-a | |||||||
Pozdravljeni
A obstaja kakšen podoben slovar kot je ASP za maca (po možnosti brezplačen)? LP P. |
|||||||
Je v nastajanju
|
|||||||
Kdaj ga lahko pričakujemo, približno! |
|||||||
Res je v nastajanju? Ker js nč ne vem. Razn tega, da bo ASP možno prek neta uporabljat. |
|||||||
A ni to tisti slovar, za katerega osnovo opeter uporablja neko madžarsko različico??
|
|||||||
Aja točno! Opeter, torej pride slovar? |
|||||||
zelo zanimiva tema..
Je mogoče že komu uspelo s pomočo emulatorja uporabljati ASP32 na Mac OS X, sam sem se nekaj dni nazaj trudil, vendar mi ni uspelo? Trudil sem se narediti emulacijo preko Darwine (aka wine za mac), a ga nisem uspel spraviti v delovanje.. Iščem morebitne rešitve, ki delujejo na PPCju. P.S. drugače pa te slovarji (ASP32) pod Linuxom na wine delujejo bp. |
|||||||
Z CrossOver for Mac mislim, da delajo slovarji. LP, |
|||||||
Res je, lepo delujejo - razen sumnikov. |
|||||||
Ja Crossover je zelo fina rešitev, a žal na voljo samo intelovim macom.
Ima kdo še kakšen drug predlog? lp, Samo |
|||||||
Samo VirtualPC. Wine ne dela na PPC procesorjih |
|||||||
Na VirtualPC deluje cool, samo mi preveč bremeni procesor. Trenutno uporabljam slovarje kar prek Remote desktopa, zaenkrat je cool, edina slabost je to da rabim imeti povezavo do interneta..
|
|||||||
Jp, PowerPC procesorji niso kaj prida močni, ko pride do neoptimizirane kode. RDC je super ja.
|
|||||||
Prosim vas še za malo potrpljenja...
|
|||||||
bi mi lahko kdo malce pomagal. žal, nisem neki mac frik, da bi vse to znal.
imam imaca in bi rad poganjal kupljene originalne slovarje na njem. ker sem pred kratkim zabrisal v koš pcja, so postali slovarji neuporabni (šifra je na disketi, .exe, win sistem ....) ALI obstaja LEGALNA pot do uporabe teh slovarjev (mislim da so ASP32)na macu ali ne? hvala za pomoč S ps. rabim zaradi službe ... prevajanje |
|||||||
Če nam Amebis odstopi source kodo za odjemalec ASP32, tkaoj skompajlamo in prilagodimo za Mac OS X, tako pa ne moremo |
|||||||
Sej je že kaj premaknilo, zgodilo do danes.
|
|||||||
Mene tudi zanima.
|
|||||||
Ne. Vse se je ustavilo. Edina možnost je emulacija Windows okolja z nameščenimi ASP slovarji.
Drugače pa se je razvoj projekta MacSlov žal ustavil: http://macslov.sourceforge.net/ http://www.supsite.com.cn/sourcesoftware.php/2_100_176143.html http://ostatic.com/macslov Narejeno naj bi bilo na MDict osnovi (tako bi lahko uporabljal že narejene druge baze tega slovarja), ampak se je vse skupaj ustavilo, ker se je razvoj MDicta ustavil, koda se je zaprla, zadevo pa so preimenovali v TranslateIt. Sorry folks. Nazadnje urejal/a opeter Pet 06. Mar 2009 09:02; skupaj popravljeno 2 krat |
|||||||
Kaj pa pravi Amebis na to? |
|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Programska oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |