Težava z appi in emaili | |||||
Prvo appi: downloadal sem si nekaj free appov preko Itunesov in me je iphone vprašal, če mi jih direkt da gor na tel. Itak. Zdaj pa imam 8 appov na iphonu in piše waiting že lep čas. Se bodo naložili al je kaj narobe? Drugi problem z mejli. Ker imam kar nekaj emailov sem si jih vse povezal na Iphona. Vse deluje normalno razen tega, da, ko zbrišem kakšni mejl mi napiše: The message could not be moved to the mailbox Trash. Ve morda kdo zakaj mi noče dati v smeti? Hvala. |
|||||
![]() |
|||||
Za mail: Settings --> Mail,Contacts,Calendars--> odpreš mail, ki ga imaš naštimanega --> Advance --> Deleted Mailbox (ali Sent ali Drafts, odvisno na katerem folderju je problem) --> kljukica na Trash (Sent ali Drafts, odvisno kje je error) pod "On my phone", čeprav je že recimo kljukica gor! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
Odvisno od nastavitve, če imaš IMAP ali POP. Malo pogooglaj kaj je razlika in ponastavi. _________________ iPhone 11 64gb iPhone 12 pro 128gb iPad 4 16gb iPad mini 2 16gb iMac 27 late 17 Macbook Air 13 late 15 Macbook pro 15 middle 19 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |