Hej!
Danes sem videl, da se je nekdo (vandal) spravil na moj avto in nanj nalepil tiste kromirane crke (kvazi nalepka). A ima kdo izkusnje s odstranjevanjem?
Lp

| Nalepka na avtu - kako odstraniti? | |||||

Hej!

Danes sem videl, da se je nekdo (vandal) spravil na moj avto in nanj nalepil tiste kromirane crke (kvazi nalepka). A ima kdo izkusnje s odstranjevanjem? Lp  | 
	|||||

s fenom pogrej, pa jih dol potegn...če ostane kaj lepila,vzami špirit pa cunjico... Mam kar dost izkušenj  

| 
	|||||

kaj i je pa napisal gor?  

| 
	|||||

kaki klošari so eni res.. 

| 
	|||||

Besedo tunigy... Nimam pojma kaj to pomeni... So klosari ja - najhuje je pa to, da imamo pod blokom lastno garazo kar pomeni da je moral biti eden od sosedov - morem preverit ce se dogajanje snema ker imamo videonadzor, pol pa s policijo malo na vrata potrkat..Kljub temu da najbrz ne bo skode, da si zapomni 

| 
	|||||

Vzameš laks in fen ter počasi odlepiš. Lepilo do konca očistiš z alkoholom (na krpico in drgnit, ne po grlu navzdol  

| 
	|||||

Če mogoče gre za ''turnigy'', potem gre za kitajsko firmo, ki proizvaja produkte za predvsem letalsko modelarstvo, pač, za modelarski hobi. Če je pa tunigy, pa nevem kaj je _________________ iPhone 5 (iOS  | 
	|||||

Turnigy je ja, sem se zmotil. Sem preveril na netu ja. Skratka, za popizdit - sen ze klical varovanje zaradi videa, me res zanima kdo je bil. Pol pa obisk  

| 
	|||||

Poročaj kako se je izteklo. Mal me firbc matra.  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |