Torej imam en prenosnik z XP. Te XP-je bi zelo rad prenesel v paralleslse na mcau. A je to izvedljivo?

| Prenos windowsov iz PC-ja na mac-a (parallesls) | |||||

Torej imam en prenosnik z XP. Te XP-je bi zelo rad prenesel v paralleslse na mcau. A je to izvedljivo? 

| 
	|||||

seveda je z temle http://www.parallels.com/download/desktop/ ter klikni na agenta za windows, naloži to oredje na xpje, zaženi paralles na macu dej import ti ga bo sam našel v mreži in bo začel z migracijo.... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919  | 
	|||||

Hvala. Tu sem končno snel pravo verzijo agenta. Prej sem z njihove strani snel dve verziji obe že zastareli.

Ampak zdaj imam drug problem. Zadevo kao uspešno prenese. Ko začne konfigurirati mi po določenem času pravi da se moram logirati v windowse ampak ekran je črn. nobenega login okna. A je kdo že počel to?  | 
	|||||

naredi tudi ponovni zagon čez neki časa? preden zaštarta mašino klikni f8 ter ziberi varni zagon in pobriši v windows gonilnike za grafično _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919  | 
	|||||

Priporočljivo je najprej odstranit gonilnike za grafično in nato konvertirat.

Lp,  | 
	|||||
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |