| Voščilo | |||||
Vsem jabukovcem, jabolčnikom in japkicam želim lepo preživete praznike pa enga srečnga pa zdrauga, ejga ...
_________________ Back To The Jabuk |
|||||
Oooo lepooo!
No, vsekakor tudi Z MOJE strani vse najlepše in .. .. kar si sami najbolj želite! _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Tudi iz moje strani...
Vsem Jabuk ljubiteljem želim vesel Božič in srečno 2012! ![]() _________________ Apple is Life Style |
|||||
Tudi jaz vsem forumašem želim vesele praznike in srečno novo leto.
|
|||||
Lepe praznike vsem
|
|||||
Tudi jaz vam želim lepe božične in novoletne praznike.
![]() |
|||||
![]() Nazadnje urejal/a Jest Sob 24. Dec 2011 17:16; skupaj popravljeno 1 krat |
|||||
Čudovite praznike vsem ter srečno v 2012
![]() |
|||||
vesele praznike in srecno ter zdravo 2012 in velik applovih uzitkov
_________________ Iphone 14 Pro 128GB Iphone 13 Pro 128GB Macbook pro M2 13" Apple TV 4K 128GB Apple watch Ultra Home pod mini Blue and yellow. |
|||||
Vesele praznike vsem sodelujočim na forumu, predvsem pa tistim, ki zmeraj pomagate brez kakršnih koli odvečnih pripomb.
|
|||||
Tud jst žeil vsem velse noveletne in božične praznike, pa 365 dni uporabe applovih izdelkov
|
|||||
Lepe praznike
_________________ Apple Watch S10 iPhone 16 Pro Max Mac Mini M2 Pro Apple Airpods Pro |
|||||
želim vam, da si za praznike vzamete čas in jih preživite z osebami, ki vam največ pomenijo. V novem letu pa čimveč zdravja in uspeha.
|
|||||
+1 |
|||||
Lepe praznike vsem!
|
|||||
tudi z moje strani vesele božične in novoletne praznike…!!! pa še na mnogo preživetih dni na jabuk.si …
_________________ |
|||||
Veselo v 2012 + ![]() |
|||||
Vesele praznike.
|
|||||
Vesele praznike pa srečnga pa zdrauga usem
|
|||||
Vesel Bozic in srecno 2012 vsem jabkam
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |