Problem pri jailbreaku - preobremenjeni strežniki | |||
Včeraj, ko je prišel ven jailbreak za ios 5, sem si tudi jaz jailbreaku svoj iPod. Vse mi dela, super, iPod se mi sesuva manj kot se mi je prej. Imam pa en problem: v cydii mi bigboss repo ne dela, ko ga posodobim mi napiše error: bad url, ko ga pa izbrišem pa poleg tega tudi failed to fetch... Se komu kaj sanja kaj narediti? Google ne ve. Bigboss pa res rabim za libstatusbar, ki ga rabim za intelliscreenX. Hvala Sori, če je na napačnem mestu ali pa je to že kje na forumu. _________________ Jobs: We haven't figured out a way around of laws of physics. Yet. |
|||
![]() |
|||
Obvezno je potrebno namestiti vse popravke, ki ti jih Cydia ponudi kot pomembne ... Ponavadi so v teh popravkih tudi porpavljeni naslovu najbolj uporabljenih repozitorijev ... |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Vedno pa je potrebno iskati moznost napake tam, kjer ti jo javlja... Nima pa nekega smisla sprasevati na nekem forumu... preden gres sploh pogledat, ce je kaj mogoce narobe s streznikom, od koder vleces zadeve ... Recimo za BigBoss tocno to pise, da je lahko preobremenjen ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Edit: typo. _________________ Jobs: We haven't figured out a way around of laws of physics. Yet. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |