Dve SIM kartici - APN težave | |||
Problem se pojavi pri internetnih nastavitvah. S to avstrijsko kartico iPhone dejansko zazna avstrijskega operaterja in se vse nastavitve vnesejo samodejno in do njih niti nimam dostopa (vsaj jest ne vem da bi ga imel), tako da stvar enostavno deluje. Problem se pojavi ko v telefon vrnem mobitelovo kartico za klice, saj takrat potem seveda vse nastavitve ostanejo "izbrisane", kar seveda pomeni da z mobitelovo kartico nimam dostopa do interneta. Zanima me, kako nastavim telefon na tak način, da bi deloval in si zapomnil nastavitve obeh sim kartic in bi jih ob menjavi avtomatično prilagodil vloženi sim kartici. Na spletni strani abroadbanda sicer nekaj omenjajo program iPhone Configuration Utility, ki sem si ga namestil, ampak nekako ne najdem načina, kako bi si s tem programom pomagal, da bi stvar delovala kot želim. Imam podatke o internetnih nastavitvah za oba operaterja, tako da če mi kdo lahko pomaga bom vesel. Hvala in Lp |
|||
![]() |
|||
Glede iPhone Configuration Utility pa ne vem... oz. se nisem probal tega ... iPhone Configuration Utility si snames tukaj >> http://support.apple.com/kb/DL1465 Gres v Library >> Configuration Profiles in izberes zgoraj levo "New" ![]() Izberes General in vpises podatke, kot so na sliki: ![]() Spodaj izberes "Advanced" in nato "Configure" ![]() vpises podatke za tvojega operaterja ![]() Nato prikljucis iPhone in ta se pojavi v Configuration Utility-ju... Izberes tab Configuration Profiles in izberes profil, ki si ga prej ustvaril ter das "Install" ![]() Na iPhone-u se pojavi nov profil ... in tam das Install ![]() ![]() Ce deluje na tak nacin, pa ne vem, ker nimam pri roki nobene Mobitelove mikroSIM kartice ... |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |