Soglasje za optiko | |||||
Kaj moram naredit oziroma kako dobim soglasja stanovalcev oziroma kaj to pomeni, da morajo vsi naročit? _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
sicer pri T-2 mi je reku da ni panike. ker telekom ma šele 7 bajt dol optiko. A je to povezano? A soglasje pomeni da se morajo tisti ki soglašajo zavezati k naročnini? Al samo da pustijo da se koplje? _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
S soglasjem se strinjaš, da pripeljejo kabel v hišo. Če je blok, ga včasih potegnejo še po stopnišču. (kot jaz vem. lahko se seveda motim) Pri nas imamo optiko od T2 (že nekaj let), za Telekom pa sem dal soglasje. Gre za hišo. Pri mami v bloku, pa imam T2 potegnjene vode po stopnišču, Telekom pa optiko napeljano do bloka. Ne vem pa, kako je kdo podpisal soglasja. --- Moja pripomba od prej se je pa nanašala na finančno stanje pri T2. Zgolj šala. ![]() |
|||||
![]() |
|||||
Telekom mora dovoliti T-2 servise na svoji optiki, obratno pa ne. Že nekaj časa poskuša Telekom dosečt recipročnost, a zaenkrat še nič od tega... Je pa butasto, da vsak provider vleče svojo infrastrukturo. |
|||||
![]() |
|||||
![]() no če nadaljujem, očitno bo T-2 še slabš zdj ko NSi niso v koaliciji. ![]() lol Telekomu je APEK malo priškrnil prste. Men se zdi tut neumno da ne potegnejo infrastrukture pa čao. super, potem bom začel zbirat podpise. 80%? 9 nas je v bloku... od 7ih jih morm dobit pa bo... glede na to da je sta dva lastnika 6ih stanovanj morm samo tista dva prepričat ![]() _________________ mbp late 2008 iPhone 4 ipad1 |
|||||
![]() |
|||||
Pa saj se je na kabelski dogajalo enako. Ponavadi je šlo vedno na bolje. No ja, razen pred leti, ko so morali nehat piratsko predvajat TV programe... to pa je logično. |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |