kje je default mail client, kot je bil npr. Outlook Express? Povsod piše, da ga v novih Windowsih sploh ni.
Kaj mi svetujete, za upravljanje s SiOL mail-om?
| Windows 7 brez osnovnega Mail client-a | |||||
Naredil uspešen Boot Camp, WIN 7, ampak šok:
kje je default mail client, kot je bil npr. Outlook Express? Povsod piše, da ga v novih Windowsih sploh ni. Kaj mi svetujete, za upravljanje s SiOL mail-om? _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
|
|||||
Kot pravi UrosRR
Odjemalca za mail si moraš brezplačno snet. http://explore.live.com/windows-live-mail |
|||||
Odjemalec je še vedno v sistemu poglej pod Program Files boš videl direktorij Windows Mail, tak zaj pa na google in poišči how to enable winmail in win7 pa boš dobil vse odgovore kako in kaj.
Na kratko ownat moraš direktorij windows mail, spremenit končnico winmail.exe filu ter zamenjat nek dll file vse piše na googlu. lp bluub |
|||||
Ta windows mail je res cudn, veliko boljsi je client ki je. Kompletu z messengerjem, fotogalerijo in movie makerjem. |
|||||
Najboljši odjemalec je Mail.app a ga nažalost za okna ni...
|
|||||
No sej to.. Kaj pa rabi moj fotr Windows Live storitve?
Osnovni mail in ad-acta. Ehh, razlog več, da je boot camp _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |