Kako na iPhonu poslat video daljsi, pa slabse kvalitete prek MMS?
K tole original je vse skupaj par sekund in konec...
| Kako poslati daljsi video slabse kvalitete -MMS | |||||
Kako na iPhonu poslat video daljsi, pa slabse kvalitete prek MMS?
K tole original je vse skupaj par sekund in konec... |
|||||
zakaj preko MMS? Dropbox, mail, FTP so ti bolj enostavne variante
_________________ Kinvart.si |
|||||
sej mms ti ga sam pretor v slabšo kvaliteto ane? vsaj za slike je tko....
|
|||||
In ti mislis da imajo vsi prejemniki kar nastavljen Dropbox, mail, FTP na telefonu? Sploh kakšna plavuša z Nokio? Bodi realen pri odgovorih prosim no. |
|||||
Ja,samo ne dovolj, jaz posljem bistveno krajsi filmcek kot pa naprimer kolega iz HTCjem.. |
|||||
Pošlji po emailu....
|
|||||
Predlagam tebi, da si realen in točno napišeš kaj želiš, če želiš točen odgovor Večina plavuš z nokio ima tudi gmail/yahoo mail account, ki sprejme do 20mb velike priponke, tako da je to za plavušo najboljša opcija. MMS v tem primeru ne pride v poštev, ker ima omejitev velikosti datotek. Če je film predolg, ga telefon pač odreže. _________________ Kinvart.si |
|||||
Bom še enkrat vprašal, upam da bo vprašanje jasno.
KAKO PREKO MMS-A POSLATI DALJŠI FILMCEK SLABSE KVALITETE MOGOCE??? Ne zanima me email, ne zanima me FTP , niti golob ali pismonosa, temveč MMS. |
|||||
Kolko pa je dolgi ta movie, ki ga hočeš poslat?
_________________ Sent from my iPod shuffle |
|||||
ok. dejmo oz dačetka.
MMS je lahko velik (sicer odvisno od operaterja, a so vsi tam tam) do 200kb. Večjih datotek enostavno ni možno pošiljati po tej tehnologiji. Imaš 2 možnosti: - da zmanjšaš video na to velikost (če je video dolg, to ne bo možno, ker je potem kvaliteta tako porazna da se nič ne vidi - ta problem imaš verjetno ti) - da pošlješ video v drugi tehnologiji. ti je zdaj kaj bolj jasno? Če ti ni, ti lahko prilepim na miljone linkov, kjer ti bodo zadevo še bolj tehnično podrobno razložili. p.s. probaj malo spremeniti ton, nihče ne želi odgovarjati neukemu pametnjakoviču. _________________ Kinvart.si |
|||||
PREKO MMS-a NIKAKOR |
|||||
Razlozil si mi stvari ki jih ze vem, ampak vseneo hvala. Pa če nekdo vpraša ali so kakšne opcije, še ne pomeni da je neuk, temveč isce dodatne informacije Torej prek MMS odpade, to me je zanimalo, zadeva rešena. Ostale opcije poznam. |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |