Prispevek: #1 Objavljeno 13.12.2011 20:50:25 Fifa 12 za iPad
Pozdravljeni,
nekaj casa nazaj sem kupil aplikacijo fifa 12 in mi neprestano crasha. Ne morem ene tekme odigrat brez da bi se sesula. Obstaja kaksna moznost da bi lahko zahteval denar nazaj?
Prispevek: #5 Objavljeno 13.12.2011 23:25:42 Re: Fifa 12 za iPad
Ce pri aplikaciji kliknem na support me vrze na njihovo spletno stran, kjer pa najdem samo zadeve v stilu "pogosta vprasanja". Nic konkretnega, da bi lahko razlozil.
Prispevek: #7 Objavljeno 14.12.2011 07:34:47 Re: Fifa 12 za iPad
Pri ios 5.0 in 5.0.1 se mi redno sesuva safari, infinity blade 1 in 2, Call of Duty: Black Ops Zombies pa mi je uspelo le 2x prit v igrico, restore ni pomagal, včeraj naredil downgrade iz 5.0.1 na 4.3.3 in je problem rešen, igrice delajo odlično, ter ipad je odzivnejši
Prispevek: #18 Objavljeno 26.12.2011 13:55:18 Re: Fifa 12 za iPad
Mene pa zanima, kje se da na fifi 12 igrati recimo ligo prvakov, ali pa špansko prvenstvo ampak ne v manager modu, ker tam imam še ostale tekme, pa posiljujejo me z nekim vodenjem ekipe itd... Rad bi odigral eno klasično ligo prvakov, kjer odigraš le tekme v skupini in nato izločilne boje.
Prispevek: #19 Objavljeno 26.12.2011 14:56:51 Re: Fifa 12 za iPad
idavid4 je napisal/a:
dela… zakon stwar!!!
Ker imajo pri Gameloft te dni na kar nekaj iger do 95% off, sem zato nabavil tudi FIFO12 (0.79 EUR) in ker se jo da elegantno igrat v kombinaciji ipad (monitor) in iphone (gamepad).
Imam pa problem, ker nikakor ne najdem opcije da zadevo povežem med seboj...na youtube-u sem našel en vodič...pa ni variante oz. ne najdem te opcije v igri. Ko pa sem mal preletel še po netu, pa sem zasledil, da je možno igrati v kombinaciji ipad in iphone samo v primeru, če sta dva igralca...torej 1x ipad in 2x iphone!?
idavid4 kako si ti spravil zadevo v zagon...oz. če je sploh možno igrad z enim iphone-om?
Prispevek: #20 Objavljeno 26.12.2011 15:22:47 Re: Fifa 12 za iPad
myint na iphonu v app storu zlowdaj brezplacno aplikacijo ea gamepad!! na ipadu zalaufaj fifo in preden bos zacel igrati spodaj v nastavitvah ( levo spodaj) imas moznost connect gamepad in je to to ko se zadevi medseboj powezeta ti bo na ipadu napisalo tako kot na iphonu !!! in zacneš igrat!!! meni je top
in ja da se igrati samo z 1 iphonom preizkuseno!!!!