Jabuk
Kako na novo naložiti iphone 4 (4.3.3. AT&T)
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 21.12.2011 13:45:57
Kako na novo naložiti iphone 4 (4.3.3. AT&T)
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Hey!

Imam iphone 4 AT&T na verziji 4.3.3 (8j2), tovarniško zaklenjen (samo za AT&T pač), odklenjen z gevey sim (poima nimam katera je - kupl sem jo po tem, ko sem kupil telefon in ugotovil da ultrasn0w ne pomaga) in ima baseband 04.10.01. Je jailbreakan in v cydiji mi kaže da imam SHSH:4.3.3, 4.3.4, 4.3.5. (poima nimam kaj to pomeni, ali moram še kaj posebaj shraniti ali kaj naj s tem). AT&T simko še imam, tako da mislim, da aktivacija ne bi smela biti problem.

Po nekem času uporabe se mi je na telefonu nabralo že cel kup nekih dodatkov iz cidije, applikacij ipd. tako da telefon občasno malo zašteka ali gre v safe mode itd., kar mi gre počasi že kar na živce

Zanima me, če mogoče kdo ve, kako je z restorom na isto verzijo. Ali pokaže kak error pri restoru ipd?. Neupam restorat, ker če to ni možno bom moral updejtat na višjo verzijo in potem nimam odklepa,

Rad bi ga samo na novo naložil da bi bil čisto prazen, da obdrži isti baseband in da ga po vsem tem lahko odklenem z gevey simko. Na parih blogih sem prebral, da je 4.3.3 še najbolj stabilen za iphone 4, če je zaklenjen.

Torej:
- ali je sploh možnost restora na 4.3.3, čeprav je že višja (mislim da 5.1) verzija na voljo ?
- kaj pomenijo ti SHSHji v cidiji? ali moram še dodatno shranjevati za restore?
- ali obstaja možnost kakšnega formatiranja - brez da bi reskiral možnost restora?

p.s. sem nov uporabnik maca tako da nimam veliko izkušenj z jailbreakanjem na tem os-ju.

Hvala za pomoč in lp. Smile

Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani