Hej,
Zanima me, ce obstaja kaksna varjanta, za gledanje fuzbala preko spleta na iPad 2.
Hvala
| Sopcast | |||||
Hej,
Zanima me, ce obstaja kaksna varjanta, za gledanje fuzbala preko spleta na iPad 2. Hvala _________________ ~ iPad 2, IOS 7.1 ~ iPad mini retina, IOS 7.1 ~ iPhone 5s, IOS 7.1 ~ iPhone 5s, IOS 7.1 ~ iPod shuffle |
|||||
Liga prvakov na VOYO |
|||||
Kaj pa alternativa za ostale top lige? To tud mene zanima. Hvala.
|
|||||
Ligo prvakov lahko gledam na 50 clskem televizorju.
El Clasico pa ne morm, kot tudi kaksne druge tekme. _________________ ~ iPad 2, IOS 7.1 ~ iPad mini retina, IOS 7.1 ~ iPhone 5s, IOS 7.1 ~ iPhone 5s, IOS 7.1 ~ iPod shuffle |
|||||
Zakaj LP ja in El Classico ne? Kaj ti TV ne predvaja španske lige? |
|||||
Zato ker tako malo gledam TV, da imam pri T2 samo osnovne programe, kjer predvajajo samo LP,a slovensko prvo ligo.
Pa se zarad tega, da bi lahko kakso stvar pogledov (NHL....) _________________ ~ iPad 2, IOS 7.1 ~ iPad mini retina, IOS 7.1 ~ iPhone 5s, IOS 7.1 ~ iPhone 5s, IOS 7.1 ~ iPod shuffle |
|||||
Našel sem eno rešitev, in sicer:
Na PC-ju preko Sopcast-a predvajaš kar želiš. iPad pa povežeš s PC-jem preko Splashtop, deluje v domačem Wifi omrežju. Preko iPada potem lahko upravljaš s PC-jem Če kdo pozna kakšno varijanto za gledanje direktno na iPad, bi bilo zelo dobrodošlo. Lp _________________ ~ iPad 2, IOS 7.1 ~ iPad mini retina, IOS 7.1 ~ iPhone 5s, IOS 7.1 ~ iPhone 5s, IOS 7.1 ~ iPod shuffle |
|||||
Eh to ni vredu. Ker potem je bolš po tv gledat. Če pa nimas dovolj dobrega paketa je pa druga stvar. Mene bolj zanima potujoča zadeva.. Tudi plačljiva pride v poštev...
|
|||||
Se strinjam, edino smiselno |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |