Jabuk
Izbris vseh melodij s telefona
Jabi

Jabi

Kraj: Dravograd
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 12.12.2011 16:47:10
Izbris vseh melodij s telefona
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Pozdrav!

Izbrisal sem vse melodije, ki sem jih sam naložil prek iTunes, vendar nastane problem, ker mi 7 komadov noče izbrisat v čem je problem. Gre se za melodije ki sem jih sam naložil na telefon ne pa že predhodno naložene ringtonse in ostalo. Sedaj se jih ne da niti predvajat oz sploh se jih ne da izbrat ali karkoli.Torej kaj je problem oz kako to zbrišem, da si lahko nato ponovno naložim music!!

Hvala in lep pozdrav
Šerif

Šerif

Kraj:   
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 12.12.2011 16:49:38
Re: Izbris vseh melodij s telefona
Vse opereraš preko iTunes --> zavihek Ringtones (ko je iPhone priključen) in odklukaj sinhornizacijo --> iphone bo imel samo še prednaložene ringtone

Jabi

Kraj: Dravograd
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 12.12.2011 17:01:15
Re: Izbris vseh melodij s telefona
Očitno sem preveč smotan in mi nikakor ne gre izbrisat, ne razumem zakaj je šlo 250 muzik izbrisat 7 jih pa ne gre pa sem jih izbrisal iz library, pa potem tam ko je devices kjer je moj telefon sem tudi izbrisal iz music vse ven, tako da ko pogledam prek iTunes ni nikjer več nobene muzike razen pod Tones, ki ga imam za zvonenje! Ko pa na telefonu odprem Music mi pa pokaže tistih 7 komadov ampak jih ne gre predvajat oz nič delat. ( so take blede barve Smile )

Prizadeto Smile
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani