Jabuk
Leopard tako rekoč že v Sloveniji
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 24.10.2007 16:54:56
Leopard tako rekoč že v Sloveniji
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Moji insajderski viri so mi sporočili, da je Leopard že na poti v Slovenijo. Znane so že uradne cene: za eno licenčno različico bo ta znašala 130 EUR, za 5 licenčno, družinsko, pa 199 EUR.

Po mojih podatkih iStyle, Aris-Jabolko in drugi slovenski prodajalci že zbirajo naročila od uporabnikov, ki so svoje računalnike kupili od 1. oktobra 2007 dalje. Vsi, ki želijo dobiti brezplačno Leopard nadgradnjo, morajo svojemu najljubšemu prodajalcu posredovati naslednje podatke: ime in priimek, popolni naslov, e-naslov, podatke o sistemu (vrsta računalnika, dan nakupa in serijsko številko). Na DVD z Leopardom, ki bo stal 10 EUR + DDV, bo potrebno nato počakati, dokler ga uporabnik ne bo prejel po pošti.

Pot me je zanesla tudi na naslov http://www.istyle.si/edu/ - postanek tam pa je bil prav navdušujoč, saj iz objavljenega izhaja, da se v Sloveniji spreminja tudi marsikaj na področju izobraževanja pri uporabi Mac računalnikov. Appli tako postajajo tudi širše dostopni računalniki za vsakdanjo rabo. Če v naslednjem letu res dobimo tudi prvi prevod Mac OS X 10.5 za sprejemljivo ceno, pa bo sistem postal izenačen s PCji. Na omenjeni spletni strani bo od jutri dalje mogoče tudi oddati prijavo za izobraževanje.

Seveda ne morem tudi mimo govoric. Sedaj se šušlja kar v Sloveniji. Slišati je, da se pripravlja prva pravcata Apple on-line trgovina, ki bo med drugim ponujala številne ugodnosti, med drugim tudi brezplačno pošiljanje na dom. Vsekakor novica vredna objave, čeprav bodo podrobnosti znane šele v prihodnje.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani