Na istem mestu sem se vprašal ali se sploh da dobit v SI DVD pogon za minija? In kakšna je kaj izbira?

DVD drive Mac Mini | |||
Na istem mestu sem se vprašal ali se sploh da dobit v SI DVD pogon za minija? In kakšna je kaj izbira? ![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Prav tako sem razmišljal če bi res šel z zunanjo enoto (v primeru da bo še naprej nagajalo) ali bi kaj pridobil če odstranim DVD enoto iz minija (nižja temperatura, ...)? |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Imam Mac minija iz leta 2008 in imam že nekaj časa težave z dvd enoto... Kar noče pa noče prepoznet dvdja/cdja, če res vstrajaš ti v mogoče rata da ga prebere v 20. poskusu... Minija sem odprl in očistil enoto prahu... začuda je bilo en teden vredu mi je prepoznal vse, zdaj pa tudi to ne pomaga več... zgleda je fuč... zdj pa me zanima če ve kdo za kakšno dobro zamenjavo?? nekaj sem gledal po ebayu (http://www.ebay.de/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p5197.m570.l1313&_nkw=Apple+Mac+mini+DVD+drive&_sacat=See-All-Categories) samo pri vseh piše samo Mac mini, ne pa tudi za katero leto... ne vem je to sploh pomembno ali se lahko da notri katerega koli? Lepo prosim za pomoč. lp |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |