pri prejemanju sms sporočila mi izpiše samo številko in ne imena pošiljatelja.. help anyone?
hvala
| iphone 4 težava z sms-i | |||
pri prejemanju sms sporočila mi izpiše samo številko in ne imena pošiljatelja.. help anyone?
hvala |
|||
Maš osebo shranjeno!?
|
|||
jp....imenik mam skopiran na tel...
|
|||
si probal restore ?
|
|||
imaš mogoče odklenjen z gevey sim?
_________________ Lp. Roby. |
|||
ja mam z gevey odklenjenga...znaš pomagat?
|
|||
ja to je mislim da ze gpc17 pogrunto. Fora je da moreš vsako številko shranit na način 00386.. oz +386...
_________________ Lp. Roby. |
|||
hm..sem sprobal in mi ne dela...mogoče še kakšna druga fora?
|
|||
V eni temi sem zasledil, ampak nimam pojma v kateri,... Imam/o eno majhno tezavo,.. iPhone 4S, tovarnisko odklenjen.. Sprejme SMS, sprejme klice, opravi klic, internet dela preko 3G in Edge,... NE MOREM/o pa poslat SMSa... Kje tici zajec ?
|
|||
scoop za tvoj problem žal nevem rešitve, za zgoraj omenjen telefon se tudi meni to dogaja, stvar sem rešil tako da ko vstavljam osebo spišem 2 številki... 1 kot gsm z 00386 ali pa +386 ter drugo kot iphone opcijo z 031/051/070 ipd. Na ta način ti bere ko te oseba kliče eno številko ter ko ti piše 2 številko, ime pa vedno prikaže. Če pa obstaja kakšna druga rešitev, bi pa tudi jas rad vedel x)
(če neveš o čem govorim mi pošlji zs z tvojim mejlom pa pošljem kakšen screen kako imam shranjene kontakte) lp |
|||
Jz sm najdu resitev prez tega kar si ti napisu unterajter
1. nardis backup 2.restore 3. odpres phone kliknes tipkovnco napises: ##5005*7672# in pritisnes call ( s tem zbrises nastavitve) 4.nato v tipkovnico upiss **5005*7672*+38641001333# ( mobitel) in call "+38640441000" za simobil 5.telefon resetiras in stvar deluje |
|||
ma sam bejž mi s temi kodami za klicanje.. včeraj sem si hotel popraviti call message forward pa vtipkal ##02# pa kliči pa mi je celi gevey blokiral..in tako sem preživel dolgo noč ob računalniku -.-"
Glavno da si rešil težavo.. tako da se bom jas raje se kr držal mojega načina... Drugače pa hvala za v vednost mi bo pa prav prišlo.. aja.. pa še tušmobil uporabljam x) P.S. call forwarding sem popravil na koncu z tweakom iblacklist če bo komu prišlo prav.. |
|||
Meni je tale varianta obnovitve SMS nastavitev delovala (Iphone 3GS).
**5005*7672*+38641001333# |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |