For my sake upam da je med ipad2 tovarno in ciljno destinacijo - rečmo big bang čim več posrednikov, ki ipad skladiščijo in odpošiljajo v primeru če jih po trgovinah zmanka ..
Torej any ideas ?
lp
| Kateri iOS na novo kupljenem iPad 2 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Kakšne so možnosti da dobim ipad2/4.3.3 ios verzijo če ipad2 kupim ... na primer v ponedeljek ? Razumem da je to odvisno od prodajalca in od tega koliko ipadov je prodal, zato vzemimo na primer ipad2 kupljen v bigbangu, kjer so oziroma bodo sedaj enkrat tele dni (če se ne motim) dobili novo pošiljko. Kot dodatek .. na enaa.com sem iPhone 4 2 tedna nazaj dobil z ios verzijo 4.3.3.
For my sake upam da je med ipad2 tovarno in ciljno destinacijo - rečmo big bang čim več posrednikov, ki ipad skladiščijo in odpošiljajo v primeru če jih po trgovinah zmanka .. Torej any ideas ? lp |
Po vsej verjetnosti ne bo 4.3.3, sploh v big bangu, kjer se zaloge redno praznijo in polnijo. Raje preglej bolho, bo skor 100% več sreče, ker se marsikater ipad prodaja še s tem iOSem, samo malo povprašaj prodajalce.
|
pri bigbangu miljon procentov ne bo 4.3.3 jaz sem ga kupil kake 2 mesca nazaj pa ze ni bilo nobenih vec z 4.3.3
|
Ok,
hvala lepa za odgovor =) lp |
kupil 3 tedne nazaj v bigbangu murska sobota 16gig wifi+3g bel z 4.3.3.
lp _________________ MacBookPro-dead, iPod Nano, iPhone 2g, iPad 2, iPad mini, iphone 4s, iMac late 2012, iphone 5s |
Si na 5 ali si ostal na 4.3.3?
|
zaenkrat ostal na 4.3.3 zaradi jailbreaka
lp _________________ MacBookPro-dead, iPod Nano, iPhone 2g, iPad 2, iPad mini, iphone 4s, iMac late 2012, iphone 5s |
Je kdo kupo kasneje tudi? Ma kdo mogoče kakšne informacije za BigBang maribor trenutno?
|
sem včeraj updatal tetin iPad 2 na iOS 5. Dobila ga je v ponedeljek ali torek, kupljen v iSpotu, imel pa je naložen iOS 4.3.5. Da bi dobil iPad z iOS 4.3.3 je po moje nemogoče.
|
in zakaj bi radi imel 4.3 ?
|
predvidevam da zaradi jailbreaka.
|
znanec je 2 tedna nazaj kupil iPad v mercatorju in dobil 4.3.3. je pa pomoje kar loterija da dobiš ta OS.
|
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |