Zijo! na iphonu 3gs imam nalozeno iOS 4.2.1 pa mi ne dela push Notifications... pa se da to kako zrihtat.. helppp

| Push Notifications | |||||

Zijo! na iphonu 3gs imam nalozeno iOS 4.2.1 pa mi ne dela push Notifications... pa se da to kako zrihtat.. helppp 

| 
	|||||

internet nastavite imaš pravilno vnešene?   

| 
	|||||

Kaksen pushdoctor namesti ce nimas originalno aktiviranega... 

| 
	|||||

nimajo tle veze internetne nastavitve.. sej bi moralo delat ce si tud vezan na Wifiju  | 
	|||||

naredi to kar ti je gpc17 svetoval, preverjeno je delovalo na 2G , tako da dela tud na 3Gs

naložiš ga iz cydie , seveda moreš imeti telefon jailbreakan ( kar ga tudi imaš če nimaš tovarniško odklenjenega)  | 
	|||||

js tud nimam uradno aktiviranga imam 4.2.1 05.13.04 3gs in mi nedela push. sem že probal push doctor restart telefon vse kokr treba tud restore vendar nič nepomaga. kake ideje? 

| 
	|||||

Kupi si original sim in uradno aktiviraj. 

| 
	|||||

Tudi to smo probal pa je isto  | 
	|||||

Misliš push notifications ali push mail? 

| 
	|||||

Push notifications. Kolegu na 4.1 dela normalno. Meni pa noče. Vse smo že probal.  | 
	|||||

Push doctora je priporocljivo namestit pred aplikacijami ki to podpirajo ... Idi v setings in daj notifications na off in potem nazaj na on .. 

Porocaj..  | 
	|||||

Še boljše, briši vse aplikacije, ki uporabljajo push notificationse. Namesti push doctor... Namesti nazaj vse te aplikacije.. 

| 
	|||||

Push notifications dal na OFF, Odstranil Aplikacijo, Namestil Push Doctor, Restart telefona, ponovna namesitev aplikacije, push notification ON, Respring springboard in deluje. Najlepša hvala.   

| 
	|||||

Dela to tudi, če iPhone ni Jailbreak-an?

Namreč PushNotifications mi v večini ne delajo na ne-Jailbreakanem. Delajo samo izjemoma, kdaj pa kdaj. Zanima me torej, če bi naj delali Push N., če naredim JB in namestim Push Doctor? Hvala  | 
	|||||

Ne... push doctor odpravi težave, ki jih jailbrak povzroči. 

| 
	|||||

ko smo že pri jailbrejku.. rečeno je bilo da unthethered jailbreak 4.2.1 nebi kazal wifi ikonce...meni pa jo?? 
			_________________ Lp. Roby.  | 
	|||||

Ta bug je bil samo v beta verziji, kasneje so ga odpravili.  | 
	|||||

aaa hvala za info:) 
			_________________ Lp. Roby.  | 
	|||||

Mikrohard, hvala za jedrnat odgovor, pa vendar imam še eno vprašanje.

Iphone je bil Jailbreakan in kasneje restoran pri updateanju na 4.2.1. JB se naj bi ob tem pobrisal oziroma odstranil. PushNotifications pa ne delajo. Morda kak namig?  | 
	|||||

Odvisno... a si telefon uradno aktiviral, ali si ga hacktiviral. Če misliš, da je hacktivacija kriva za nedelovanje notificationov, lahko še vedno restoraš. 

| 
	|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone težave - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |