Jabuk
Semi-untethered JB
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 17.11.2011 22:06:57
Semi-untethered JB
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Torej se bom kar tukej razpisal..
Moja problem ali težava je v tem, da sem včerej imel preveč časa in sem rekel da se grem malo igrat z iPhonom..
Na svoj mobi (iOS 5.0.1) sem z Redsn0w-om po postopku naložil Cydio, ki je bele barve in se ne odpre ali deluje. Sem naredil postopek kakor je bilo opisano in nič..
Po tem sem sledil: http://www.redmondpie.com/jailbreak-5.0.1-semi-untethered-iphone-4-3gs-ipad-ipod-touch-using-redsn0w-semitether/

Problem je zdej v tem da sem jz prej mobi Back-upal, pač rekel sej če bo kej samo restoram, samo se mi je po NEuspešnem JB novi back-up shranil preko prejšnega in zdej imam na voljo tega in še enega iz 13.10..
Se kdo spozna da bi na računalniku našel back-up in ga probal naložil gor? (windows 7), sem že neki "šaral" po mapah.. Samo se ne spoznam kako in kaj.
lp

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 17.11.2011 22:22:04
Re: Semi-untethered JB
Kaj si semi-tethered naložil? To še vedno pomeni, da moraš za polno funkcionalnost priključiti na redsn0w in izbrati opcijo "boot tethered"....
Jablanator

Jablanator

Kraj: Ljubljana
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 17.11.2011 22:24:37
Sem napisal da sem sledil celotnemu postopku, najprej semi-tethered in potem samo še re-boot in ne gre. Mene bolj zanima če lahko pridem do starega back-upa skritega v mapi nekje.

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 18.11.2011 00:00:46
Seveda ne gre... ker nimaš razjasnjenih pojmov... semi tethered ne pomeni, da ti bo cydia delala amapk to, da bodo delale osnovne funkcije kot so klicanje ipd...

Da bo spet delovala cydia in vse ostalo, moraš v vsakem primeru uporabiti redsn0w...

In ne... če ni backupa v itunesu potem ga ne moreš dobiti nazaj.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani