Jabuk
Pomoc pri izbiri Macbooka
Jablanator

Jablanator

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 24.08.2016 22:58:46
Pomoc pri izbiri Macbooka
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,
ce sem mogoce odprl temo v narobnem forumu prosim ce jo prestavite.
No pa zacnimo Very Happy
Kupujem Macbook-a, ki bo sluzil kot drugi racunalnik oz. namenjen bo za solo.
Vpisal sem visjo Informatiko, sem se nov in nevem koliko in za kaksne programe bom laptopa sploh lahko uporablja. Glede na to da bom lahko v soli uporabljal laptop namesto zvezka in kulija mi se fajn zdim tako da bom pisal dosti v word zapiske.
Drugace pa se za internet, mogoce kak filmcek pogledat, skype ali kaj taksnega..
Skratka malo sem ze gledal po internetu in trgovinah.. Nekako se odlocam med Macbookom 2016 in modelom Air ta se mi zdi da je zadnji 2015 ce se ne motim?
Gledal sem tudi da ima 8GB rama in 256gb ssd, to je obvezno..
Kaj priporocate? Je se kaksen model ki sem ga spregledal? Kaksne izkusnje? Kako je z adapterji oz priklopi na laptop? Cenovna razlika?
Pa air se mi zdi da je malo vecji 13.1 on navaden je pa 12? Nimam obcutka ali mi bo laptop premali?

Nekaj linkov kar sem do zdaj najdu.. Nevem za katerega bi se odlocil.

http://www.istyle.eu/si/macbook-air-13-256gb-2016.html ta se mi zdi da je bolsi kot pa navaden mac.. glede procesorja pa se malo vecji zaslon ima

http://www.istyle.eu/si/macbook-12-256gb-gold-2016.html

http://www.istyle.eu/si/ljubezen-na-prvi-klik ta je se najcenejsi.. res da ima 128gb ampak je zato 1000€.. Nevem kako ucinkoviti so zunanji diski

Hvala vsem, ki preberete in poveste svoje mnenje oz. izkusnje.

LP

Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Kraj: Slovenija
Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 24.08.2016 23:54:41
Re: Pomoc pri izbiri Macbooka
Sam imam Aira, late 2011, uporabljam ga za primarni računalnik, iMac stoji doma, neuporabljem. Dela še vedno super, letos sem zamenjal baterijo. Pred kratkim dožiel padec na ploščice s pol metra, malo se je zvil, dela pa brez problema. Imam pa različico s 128GB prostora, pa je vsaj za mene malenkost premalo, bi sedaj vzel več.

Upam, da ti kaj pomaga.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 25.08.2016 00:28:21
Re: Pomoc pri izbiri Macbooka
močno se namiguje na nove modele. zadnje strojne osvežitve so že dolgo nazaj. tudi vsi popusti namigujejo na čiščenje starih zalog. jaz bi malo počakal, namiguje se da bo nek event 7. septembra.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani