Niso tako napačni tile Gatewayi One, sicer pa stanejo ravnotako kot iMaci
http://www.gateway.com/programs/one/compare.php

| Gateway One vs iMac | |||||||

Niso tako napačni tile Gatewayi One, sicer pa stanejo ravnotako kot iMaci

http://www.gateway.com/programs/one/compare.php  | 
	|||||||

Res je lep, samo ga jaz ne bi nikoli kupil. Prav tako kot iMac-a ne... iz preprostih tehničnih razlogov.

Nekaj slik Gateway One(TM) računalnika:  

Še povezava: http://www.gateway.com/programs/one/  | 
	|||||||

Prvi razlog zakaj ga nebi kupil: Nima osX oz. ima Win  

| 
	|||||||

Meni pa ni dizjanrsko lep. 

| 
	|||||||

pa meni ne.Sicer ni grd je pa še iMac G5 lepši,pa še OS X nemore poganjat...  | 
	|||||||

In kateri so to "preprosti tehnični razlogi" ????  | 
	|||||||

... 

Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:49; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||

ne,   

sem pa opazil, da ti MacUserje nabavljaš? Jaz sem včasih tudi redno kupoval Macworld in Macuser, sam zdej me je minilo ... imam pa obe premierni številki tako Macworlda kot Macuserja.  | 
	|||||||

tudi prvi maccajtng imam  

heh, in ravno danes sem inštaliral BeOS 5 na UMAX mac klona ... ![]()  | 
	|||||||

ko smo ze ravno pri tem ... je kdo kdaj videl kaksne lepe PC prenosnike? tako kot so apple lepi? me zanima  

| 
	|||||||

Sony, Lenovo, Toshiba... sem videl kar nekaj dokaj lepih prenosnikov. Ampak temu primerne so tudi cene.  | 
	|||||||

Odvisno kaj ti je lepo. Meni sta lepi 2 skrajnosti. Ali minimalisticni Apple (tu ni primerjave). Druga je pa uber nasicen in okranclan racunalnik, kot npr. toshibini satelite prenosniki. Ker zgledajo res zlobno  

| 
	|||||||

... 

Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:49; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||

Koliko pa stane približno naročnina letna?  | 
	|||||||

... 

Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 10:50; skupaj popravljeno 1 krat  | 
	|||||||

Jaz sem bil naročen na US Macworld, ki je 50% cenejši, ampak je temu primerna tudi kvaliteta..Če se bom kdaj še naročil, je to UK.. 

| 
	|||||||

hehe, no nacickane tošibe so mi grde  | 
	|||||||

Je pa dejstvo da Toshibe veljajo za ene najbolj kvalitetnih prenosnikov, seveda za svojo ceno tako tko Apple  | 
	|||||||

Hehe ja, imam doma rezervno Toshibo Tecra 2800 al neki tazga. Zadeva stara 10+ let, z 233 MHZ procesornjem in dela se vedno kot svicarska ura  

Imam jo za rezervo ce gre z glavnim kompom kaj narobe. Po drugi strani je pa sosolcu v srednji 2x sel USB controler na njegovi Toshiba satelite.  | 
	|||||||

Meni so osebni najlepši navzven bili IBMovi Thinkpadi, sedaj pa Lenovo tudi nadaljuje njihovo tradicijo. Ga ni čez ohišje iz magnezija proti plastiki iz katere so praviloma vsi drugi notebooki. 

Thinkpadi se ne zvijajo, ce jih drzis v eni roki, nic ne skripa, nic ne poka, kvaliteta izdelave je vrhunska, se ne pregrevajo, niso nacickani z dodatnimi tipkami in stvarmi, ki jih ne rabis. Moj je padel ze trikrat na tla in se mu to nikjer ne pozna (glava diska se zablokira, ko senzorji zacnejo zaznavati padec). Vecina modelov ima tudi luknjice za vsak slucaj, ce se prek tipkovnice polije tekocina (slednja odtece po kanalih mimo elektronike ven iz prenosnika). Ce kdo rabi trden in robusten prenosnik, ki ga veliko prenasa, ali pa ce je zgolj storast, je thinkpad the way to go.  | 
	|||||||
| « Poglej prejšnjo temo - Strojna oprema - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja | 
   Gostovanje: 3fs.si | 

Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si | 
				  Kontakt     Domov     Na vrh strani |