Garageband-samples | |||||
Že nekaj časa se matram z vstavljanjem mojih(snetih z neta) samplov v garageband, vendar mi ne uspeva. Morda kdo ve kako jih dodati? Rad bi sestavil tech house komad zato so mi te instrumenti, ki so originalno od garagebanda premalo in nenajdam skoraj nič zase. Ima tudi kdo kakšen download link z hudimi house/tech house sampli? Oz. temi "instrumenti". Sem še precej nov v the vodah zato se opravičujem morda nepravilnih izrazov. Hvala za odgovore. Lep pozdrav, Sebastias. |
|||||
![]() |
|||||
je pa logično.. da ti recimo nemore štimati 4 / 8 / 16 ali pa 32 biti... maš tudi razne tutoriale na netu kako kaj delati... in kot zadnje pusti garage band.. in šaltaj na logic express ... ![]() aja še to... pack jampackov je več kot 5-6 gig tako da če ti to ni dovolj za začetek pa res nevem kaj bo kaj drugega ko so recimo do 300 mb ![]() lp |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
ja če jiih imaš orginalno potem se jih da inštalirate.. morejo DMG- fajli biti.. za vse ostale naknadno pa jih sam poiščeš preko notranjega iskalnika v garagebandu... (vseeno kje imaš) kaki fajl... celo če iz namizja primeš en wav. fajl pa ga potengeš notr... ti mora ozirma ŠPILA ![]() |
|||||
![]() |
|||||
http://www.wavealchemy.co.uk/tribal_and_tech_house/pid80
Uh.. torej se neda naštimat to kot inštrument? Ker če se vsak tak zvokec posebaj notri meče je neuporabno. Sedaj sem dol potegnil tegale: In je vse na enak koncept... Kako misliš originalno? Prav od garagebanda? |
|||||
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
![]() |
|||||
|