Morda kdo ve, kje v Sloveniji, Avstriji ali Nemčiji bi se dalo dobiti mStand za MBP?
http://www.raindesigninc.com/mstand.html
Ali pa seveda kak ekvivalent, ki pa ne sme biti novi iCurve (ker je grd, hehe).
| Stojalo za MB(P) | ||||||||
Morda kdo ve, kje v Sloveniji, Avstriji ali Nemčiji bi se dalo dobiti mStand za MBP?
http://www.raindesigninc.com/mstand.html Ali pa seveda kak ekvivalent, ki pa ne sme biti novi iCurve (ker je grd, hehe). |
||||||||
|
||||||||
Ce pa ne dobis, pa narises nacrt in neses v najblizjo kovinostrujnico da ti razrezejo in ukrivijo kos pleha
|
||||||||
Pa ti ne to roke trpijo ? ker jih mores imet kar gori dvignjene... razen seveda ce uporabljas dodatne tipkovnice in miske
Drugace pa ti bi kak majster gotovo to nardil - po vrh pa imas vse mire ze napisane na strani |
||||||||
Ta tip stojal je pripravljen za uporabo laptopa s tipkovnico ter misko. RainDesign ima se drug produkt iLap, ki je mamenjen uporabi na kolenih ali na mizi. Odlicen izdelek. Kupil sem ga pa v Franciji (MacWay), kjer je pa postnina kar velika. |
||||||||
Jaz sem imel Elevatorja, pa je zanič. Zdaj pa sem kupil tole, in to je definitivno najboljše stojalo, kar sem jih kdaj videl.
http://cgi.ebay.de/XT-Stand-schicker-Notebookstaender-fuer-Apple-Macbook_W0QQitemZ230176971077QQihZ013QQcategoryZ136596QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem |
||||||||
tole res izgleda super mobilno. edino za na kolena vrjetno ni. |
||||||||
Hvala. Drago ko hudič v primerjavi z ZDA. |
||||||||
Zakaj vam pa elevator ni v redu?
|
||||||||
Ker je vsaj zame previsok. |
||||||||
Sem ravnokar dobil elevatorja. Navdušenje ne pojenja
Mi je super ker sta MBP in eksterni monitor poravnana, višina je pa ravno prava zame Skupaj z wirelless tipkovnico (prejsnji model) je delo postalo kar precej bolj udobno |
||||||||
kje si pa kupil, prosim?
in stroški? poštnina? hvala |
||||||||
|
Griffin Elevator bo kmalu možno kupiti v Sloveniji.
|
|||||||
sam kupujem. me zanima, če se ve kdaj bo "kmalu" in kje naj bi to bilo.
da ne bi čakal zaman in predolgo. hvala |
||||||||
kaj pa XT stand? pri nas se ga verjetno ne da dobiti?
ker je edini prenosni. |
||||||||
XT stand se pri nas ne da kupit, jaz sem ga kupil na e-bayu. Elevatorja se da kupit pri nas, sam sem ga kupil na epl-u. |
||||||||
na mimovrste jih imajo. saso ti zdaj uporabljas xt?
|
||||||||
Jaz bi tudi kakšnega rabila .. samo bi raje docking station? Sam vse kar sem gledala od tujih je blo precej drago, pri nas pa niti nisem zapazila nič zanimivega.
|
||||||||
Tako je. In meni odgovarja da mi bolj ne bi mogel.. |
||||||||
Docking station za Mac je precej brezvezen, saj dobesedno rabis naravnavati vsak vtic posebej, tako ali tako moras pa se naknadno priklopiti napajalnik, ker ga je Apple patentiral in ne sme biti na nobenem docing stationu. Jaz imam eStation 3000. Je se najboljsi priblizek in tudi najbolj uporaben saj pravi docking station zasede pol mize. |
||||||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |