odkar sem jailbreakal iphone 3gs mi itunes zmrzuje. verzija i tunes je 9 in ko nalagam aplikacije mi nalozi eno in i tunes se ne odziva vec. in morm za vsako aplikacijo posebej zaganjat i tunes ? kdo ve kaj bi to lahko bilo ?
| iTunes se ne odziva - kako naprej? | |||||
odkar sem jailbreakal iphone 3gs mi itunes zmrzuje. verzija i tunes je 9 in ko nalagam aplikacije mi nalozi eno in i tunes se ne odziva vec. in morm za vsako aplikacijo posebej zaganjat i tunes ? kdo ve kaj bi to lahko bilo ?
|
|||||
ista težava pomoć
|
|||||
Naloži zadnjo verzijo iTunesa (10.4 če se ne motim), pa se bomo naprej pogovarjal.
|
|||||
10.4.0.80 verzija .včeraj mi ga je posodoblo zdaj pa šteka...hmmmmmm
|
|||||
Če se vama da ubadati s tem, pobrišita xml od iTunes libraryja, prej pa naredita backup (xml-ja).
|
|||||
pomoč prosim.kje naj začnem??
|
|||||
|
|||||
sem že najšel napako.Hvala za pomoč.
|
|||||
Lahko prosim napišeš, kaj je bila napaka in kako si jo odpravil - mogoče bo kdo imel isti problem kot ti?
_________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
je še ni odpravil…
_________________ |
|||||
update na 10.4.1 verzijo
|
|||||
nisem dokončal updajta oz zaključil... to je bla težava
|
|||||
iTunes sem updateau na 10.5 in mi vedno zamrzne, ko ga hočem uporabljati. Praktično neuporaben je na mojem računalniku.. kaj naj naredim?
LP |
|||||
Isto sranje pri meni |
|||||
|
|||||
Kje si jo dobil?
Je možno potem naložiti ios5? lp |
|||||
Za iOS 5 potrebujes verzijo 10.5 ...
Drugace pa starejse verzije najdes v treh sekundah s pomocjo stircka Google-a http://www.oldapps.com/itunes.php |
|||||
že že. samo hočem še dve zadevi spravit na ios5.
|
|||||
windowsi???? _________________ |
|||||
|
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPod in iTunes - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |