Iščem najugodnejšega operaterja z najboljšim paketom.
Sedaj sem na simobilu 3zame.
Lastim iphona in potrebujem več vštetih količin podatkov.
| Kateri mobilni operater, kateri paket za iPhone | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Iščem najugodnejšega operaterja z najboljšim paketom.
Sedaj sem na simobilu 3zame. Lastim iphona in potrebujem več vštetih količin podatkov. |
itaq đabest plus dodatek 500 mb prenosa! jest mam to in imam zadosti!
|
na simobilu imaš možnost internet napredni za 12€ 2GB prenosa podatkov na mesec.
|
iZame ... ki je enako kot 3Zame, le da ima se dodanih 2GB podatkov... Nisem pa preprican, ce se ga se da vzet, ker je Si.mobil pred kratkim prenavljal pakete ... EDIT: Ni vec mozno vzeti iZame >> http://www.simobil.si/sl/packages.cp2?cid=38972191-12F6-E7CD-2812-068F1007F68E&linkid=package Z dnem 13. 10. 2010 naročniški paketi enaZAME, triZAME, petZAME ter paketi enaZAME BlackBerry, triZAME BlackBerry, petZAME BlackBerry in iZAME niso več na voljo v redni ponudbi. Nazadnje urejal/a Jest Čet 04. Nov 2010 17:43; skupaj popravljeno 1 krat |
Jaz ti bom pa rekel takole.
Kupi tistega v katere najbolj kličeš. Recimo če največ v mobitel vzami džabest če največ v simobil pa kak izame ali pa orto v nulo.. In seveda potem dokupiš podatke.. Recimo jaz imam zakupljeno 1GB.. |
Pa ve kdo, če simobil načrtuje kak nov paket za uporabnike itelefonov? Mi je žal da nisem takrat vzel izame...
10€ orto u nulo + 5€ opcija mobilni + 12€ za 2gb znese 27eur. Tisti izame je bil kaj cenejši? Drugače je itak vseeno |
iZame je bil 24eur na mesec, ampak ni vključeval minut v ostala mobilna omrežja.
|
Hvala,
Pol se je dejansko že takrat bolj splačalo vzeti ta orto u nulo, mobilni + 2gb. V kolikor seveda izpolnjuješ pogoje. |
Jah odvisno katere stike imaš..
Jaz jih imam več v mobitel in se mi bolj splača džabest in 1gb neta.. Potem pride 25€.. Ko bo pa 1giga 12€ bom pa premislil o menjavi operaterja. |
Ja, seveda ja.. Sam sem pri simobilu pa sem kr tako napisal
|
prisilijo te da vzameš 2GB za 12€
|
vzami tušmobil 35, ali vesolje
p.s. zdej bo pa plaz očitkov zakaj ne tuša heheh |
jst nebom nic ocitu jst bom sam tko reku... takooooooi bi sou na tus ce bi bla kvaliteta signala mal bolsa.. k sm razmislu o temu ampak ze samo pri meni doma je komi ena crtica signala tko da zanekrat se ne :/ |
Jaz sem na tušu skoraj eno leto (paket Vesolje). Glede signala se ne bi ravno pritoževal, saj zaenkrat še nisem imel težav, je pa odvisno tudi od lokacije, kjer si doma. Sam sem opazil napredek, letošnje poletje so očitno poskrbeli tudi za 3G pokritost na našem koncu in nisem ravno v bližini kakšnega večjega mesta. Do Maribora je recimo 20km, še najbližje je Slovenska Bistrica (približno 10km). Sem pa opazil, da na Simobilu internet deluje dosti slabše kot na Tušu (enak telefon, ista lokacija - center Maribora).
|
tukaj se lahko strinjam z Phantomom, omrežje ni več tako kot je bilo na začetku tušmobila ( sem že od začetka zraven ) in zaenkrat DANES še nisem prišel v kraj kjer nebi imel lastnega omrežja
|
SMSe lahko vsi iz vseh omrezji oz. od vseh operaterjev posiljajo skoraj kamorkoli po svetu |
ups... sem mislil ZAKUPLJENE sms-e
|
Zakupljeni sms-i so mislim da že leeep čas vsepovsod... (simobil)
|
Kolikor vem, je zakupljen SMS enakovreden, ce je poslan v domace omrezje ali tuje omrezje... Razlika je le pri tem, od kod je poslan... torej mora izhajati iz domacega omrezja ... in to pri Tusmobilu v nekaterih pakteih celo pomeni, da mora izhajati iz TM omrezja in ne takrat, ko gostujes v Mobitelovem omrezju ... |
a res, možno ! Potem pa moja napaka
|
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone/iPad omrežja - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |