Kot že nekatere predhodnice, je še Banka Koper izdala aplikacijo za mobilno bančništvo. Ima morda že kdo kakšno izkušnjo??
| Banka IN | |||
Kot že nekatere predhodnice, je še Banka Koper izdala aplikacijo za mobilno bančništvo. Ima morda že kdo kakšno izkušnjo??
_________________ L.P. Miran |
|||
woo hvala probam takoj
|
|||
Jaz imam sicer manjšo težavo. Zahteva se aktivacijska koda,ki pa naj bi jo dobil v spletni banki. Nikjer ne najdem kje bi to kodo dobil. Če najdeš mi prosim javi.
|||
Jaz niti ne najdem. Pomoje bo jutri ker piše od 2.11.
|
|||
...možno, bomo spremljal
|||
Ko ste prijavljeni v banko in, greste z miško na Moja Banka IN in v meniju se bo pokazala možnost Moja Banka IN. Izpolneste vlogo in dobiste potrebne podatke
|
|||
Hvala,...
sedaj deluje,prešnji dan še tega gumba ni bilo. Bila je izdana samo aplikacija,na spletni banki pa še ni bilo opcije za avtorizacijsko št. Sedaj vse dela B.P. _________________ L.P. Miran |
|||
Podobno ima banka DBS v Singapurju, vendar teh storitev ne uporabljam, ker se mi zdi z varnostnega vidika prevec nevarno.
Pretecena bancna kartica tudi precej pomaga pri tem ... moram v Slovenijo, ja. :bonk: |
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |