Opažam, da se mi po padcu iPhona 4 na tla (priletel je na rob in stekli nista poškodovan, otalo tudi na vsaj na oko) dosti hitreje prazni baterija kot pred padcem ... vidi kdo kakšno logiko v tem ?
| Padec iPhona in baterija | |||
Opažam, da se mi po padcu iPhona 4 na tla (priletel je na rob in stekli nista poškodovan, otalo tudi na vsaj na oko) dosti hitreje prazni baterija kot pred padcem ... vidi kdo kakšno logiko v tem ?
|
|||
Ne. Koliko pa znaša čas uporabe zdej in koliko je prej?
|
|||
Recimo da je prej v enem delavniku baterija padla na cca. 75%, po tem dogodku pa pade na cca. 50%, nisem pa medtem ničesar posodabljal, na novo instaliral, spreminjal ...
|
|||
Preveri skupni čas uporabe. Ko ga napolniš pa do takrat, ko je čisto pri koncu. Po tem lahko vidiš koliko čas je telefon deloval.
Settings > General > Usage Normalno je okrog 5-7h, odvisno je od tega kaj počneš. Če recimo ves čas nabijaš igrice, ga lahko izprazniš tud v 3h. Tudi navigacija recimo pobere dosti baterije. Dosti o tem je napisanega tukaj: http://www.jabuk.si/pbb/viewtopic.php?t=15874&highlight=trajanje+baterije |
|||
Me zanima kolkim je ze kaj padu po tleh iphone? Kaj se je zgodilo, stroški zadnjega, prednjega stekla?!
|
|||
Zadnji je čist pocen.. Od 5 funtov naprej odvisno kakšno zadnjo plato hočš met.. Sprednja stran je pa tut težja za zamenjat bi pa reku da ti na kakšnem neuradnem servisu računajo cca. 150-200 EUR... Govorim za 4ko in 4s..
Pa še nkol ni tko k bi mogl bit.. |
|||
ajej, v kaj silim
|
|||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |