ko hočem prižgat iphona se pokaže samo logotip pa ne izgine. prosim za pomoč iphon je iz hrvaške.
| iphone 4 / hrv / ostane v boot logo | |||||
ko hočem prižgat iphona se pokaže samo logotip pa ne izgine. prosim za pomoč iphon je iz hrvaške.
|
|||||
a je bil morda narejen tethered jailbreak pred tem??
|
|||||
jailbreak je bil naret maja enkrat zaj pa sem hoto zbrisat vse nastavitve pa se več ni prižgal
|
|||||
mislim da nebo šlo drugae kot pa restore z costume FW če je grvaški
|
|||||
kak pa to naredim?
|
|||||
Preostne ti le če custom firmware... in pa untethered JB na 4.3.3 a seveda le, če imaš shranjene SHSH blobse... Navodil je polno na forumu. |
|||||
kaj pa ce ga posodobim cist nanovo bo delala z gevey sim kartico
|
|||||
drugac pa nimam shranjenih shsh
|
|||||
Ne, posodobitev ne pride v poštev, gevey sim namreč ne dela na ios5!
Mislim, da pomaga, če se ohrani star baseband. Ampak naj tole potrdi nekdo, ki dejansko ima Gevey sim... |
|||||
@dean nikoli ne smeš pobrisati nastavitev in stvari preko settings , general, reset če je telefon jailbrejkan saj se ne bo več prižgal !
Priporočam custom firmware ja .. Čeprov nekak nima veze.. Gevey sim dela na iOS 5... |
|||||
ker gevey dela na ios5 ? _________________ .: Poceni apple hardware :. ZS |
|||||
Ne na 4S nč ne dela.. Pa nevem dosti različic dela, preberi po kakšnih forumih ..
|
|||||
Saj na iphone 4s je verjetno luknja zakrpana ... sicer pa mi niti ni všeč ta gevey ... ker moraš kar 112 klicat pa ... podobno !
Mam pa izkušnje z master gevey ... ko ti ni potrebno rezati sim kartice in je delal na 4.3.3 bp (simobil-ashole locked ! ) sem pa pol zrihtal odklep, kar mi je itaq bolj vščeč. _________________ .: Poceni apple hardware :. ZS |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |