Pozdravljeni,
Ali imajo iPhoni iz Hong Konga oz. Kitajske funkcionalen WiFi?
Ali ni bilo pred časom, da imajo diseblan WiFi, kao zaradi varnosti?
| iPhone 4 - Hong Kong | |||||
Pozdravljeni,
Ali imajo iPhoni iz Hong Konga oz. Kitajske funkcionalen WiFi? Ali ni bilo pred časom, da imajo diseblan WiFi, kao zaradi varnosti? |
|||||
Čisto funkiconalen
Iz Hong Konga, seveda... |
|||||
Tole mi je včeraj napisal moj hrvaški friend, ki se te dni nahaja v HK:
"IPad je fuckin' cool i moras cekat u redu da ga kupis. Ali su cijene USA bez poreza - svi imaju iPhone 4 I u svim ducanima stoji u izlogu za cca 400€ ali ih nema nego za duplo pa do 1000- tako da dobro da me nisi cekao! To, da ga nisem čakal, pomeni, da sem ga prej dražje kupil v FRA i nisem računal da mi ga lahko prinese iz HK... Eto... |
|||||
Dobil danes 2 iz HK.
Cena: točno 6100 HK$. Ceneje ni šlo. Je pa treba pazit, ker jih imaš že za 3000 HK$. samo... ...to tudi ti ne bi kupil In še to, prodajajo tudi zaklenjene in ti jih trgovci kar v trgovini softversko unlokajo... |
|||||
Prodaš enega? |
|||||
Naslednji mesec grem v Hong Kong in me zanima če je kdo že bil tam in kupoval kakšne apple izdelke... kako poteka to tam, kam se splača it kušpit kako je glede cen? se da kej "cenkat" mislm kakršna koli informacija bi bla dobrodošla gleda Appla in Hong konga
Lp. |
|||||
Samo tole bom napisal: BODI pazljiv v ne-apple trgovinah na ZELO dobre ponaredke! Pa ne samo po zunanjosti, tudi sam operacijski sistem je odlično ponarejen.
![]() _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Ne pozabit, da imajo tam tudi fake Apple Store
|
|||||
Najlažje preverte telefon tko da ga priklopte na itunes ( svoj,ne njihov, ce imas laptopa ) .
Ali pa prepises serijsko in preveris garancijo na web-u . Imajo pa res res vrhunske ponaredke,se pomoje kar hitro zaj... |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |