Dobil sem priložnost da grem tja in tudi grem, kaj mi kaj pripročate da bi si ogledal tam in če se splača kaj kupiti?

| Apple expo v parisu | |||||
| 
 Dobil sem priložnost da grem tja in tudi grem, kaj mi kaj pripročate da bi si ogledal tam in če se splača kaj kupiti? | |||||
|  | |||||
| 
 katedralo notre dame, mona liso absolutno, ... kaj se da kupit? ... nevem kak  spominček Eiflovega stolpa
  joke | |||||
|  | |||||
| 
 Francozi imajo dostikrat kaj dobrega na refurb storu. Morda si oglej pred odhodom   | |||||
|  | |||||
| 

Jah, sam rabiš fiksno addresso tam. Dostavo je pa težko v takem kratkem cajtu nacentrirat. | |||||
|  | |||||
| 
 Odvisno koliko casa bo tam    Ce se da refurb zadeve kupiti tudi v kaksnem fizicnem Apple storu, potem lahko verjetno poklices tja in se zmenis, da prevzames paket od "online" stora  Seveda pa je lazje ce poznas kaksno osebo, ki je malo dalj casa v Franciji  | |||||
|  | |||||
| 
 Itak tam razstavlja apple in apple store tako da mislim da bojo kaj imeli. | |||||
|  | |||||
| 

To je trenutna serija MBPjev, in je ta cena za evropo kar ugodna. Aja, to je na francoski refurb strani. | |||||
|  | |||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |