Jabuk
izbrisana glasba iTunes
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 24.10.2011 12:27:44
izbrisana glasba iTunes
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo,
imam en problem. Pregledal sem kar nekaj forumov in nisem nikjer našel pametnega odgovora.

Včeraj sem si hotel organizirati mojo knjižnico glasbe na iTunes. Vedno mi je podvajal glasbo, na kncu se mi je pa pri polovici moje glasbe spredaj pokazal klicajček. Odpraviti sem hotel težavo na način, da sem izbrisal celo knjižnico glasbe. Hkrati pa sem očitno izbrisal vse kar sem imel glasbe na zunanjem disku.

Ima kdo kakšno idej, kako narediti recovery oziroma ali je sploh opcija da dobim nazaj 120 giga glasbe.

MacKeeper mi najde samo tisto kar pač nekje je na disku.

Ima mogoče kdo kakšno idejo, kje bi to lahko mogoče mogoče našel.

LP

Jure
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 24.10.2011 13:17:33
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Če si imel glasbo na zunanjem disku, potem najprej uporabi kakšen program za povrnitev podatkov na disku.

iTunes po defaultu kreira svojo knjižnico z glasbo, kjer jo uredi glede na informacije, ki so zapisane v glasbeni datoteki (Izvajalec, album,...). Lahko pa kreira samo bljižnice, ki kažejo glasbo na (recimo) zunanjem disku. To se določi v nastavitvah.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani