Jabuk
iPhone 3GS ali se lahko izklopi.
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 20.10.2011 15:44:06
iPhone 3GS ali se lahko izklopi.
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Dober dan !

Imam stari iPhone 3GS, ki ga uporabllja moja mama. No taksna je zgodba : iPhone 3GS sem si narocil preko eBay-a, nisem si natancno prebral v opisu kaj je prodajalec opisau... Pisalo je da si iPhone nesmem posodobit ker drugace bo se mi zaklenu ( nekaj takega ). No in meni se telefon zaklene in ga nesem na servis da mi ga odklenejo to so mi tudi naredeli s tem da so mi rekli ce se mi telefon ugasne da ga morem priklopit na racunalnik in ga preko redsn0wa ponovna zagnat. Telefon mi je stimu ces nekaj casa pa mi je baterija zdrzala samo pau dneva. Tako jaz nesem telefon na servis in mi ga restorajo na staro verzio 4.1. Sedaj telefon deluje super s tem da nevem sedaj ce se bo mi telefon ugasniu ce bom ga mogo zopet priklopit al bom ga lahko takoj nazaj prizgau... Hvala za odgovore

Podatki o iPhonu :

iPhone 3GS 16GB white

iOS 4.1

06.15.00
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 20.10.2011 17:03:32
Ne. JB je zagotovo untethered in ga lahko ugašaš in vžigaš po mili volji.

Pomni, da pa ima ipad baseband in da GPS ne bo deloval.
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 20.10.2011 17:06:23
In ce je hacktiviran bi tudi znal imet probleme... K nevem ce se je to popravilo... Ampak takrat so hacktivirani telefoni imeli probleme, in so cel cajt prenasali podatke z neta zarad aktivacije,... In ne samo da se je prenos podatkov povecal ampak je tudi baterija sla na en dva tri...

Mozno pa, da je vse to popravljeno... Very Happy
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 22.10.2011 21:19:19
Re: iPhone 3GS ali se lahko izklopi.
iTim je napisal/a:
Dober dan !

Imam stari iPhone 3GS, ki ga uporabllja moja mama. No taksna je zgodba : iPhone 3GS sem si narocil preko eBay-a, nisem si natancno prebral v opisu kaj je prodajalec opisau... Pisalo je da si iPhone nesmem posodobit ker drugace bo se mi zaklenu ( nekaj takega ). No in meni se telefon zaklene in ga nesem na servis da mi ga odklenejo to so mi tudi naredeli s tem da so mi rekli ce se mi telefon ugasne da ga morem priklopit na racunalnik in ga preko redsn0wa ponovna zagnat. Telefon mi je stimu ces nekaj casa pa mi je baterija zdrzala samo pau dneva. Tako jaz nesem telefon na servis in mi ga restorajo na staro verzio 4.1. Sedaj telefon deluje super s tem da nevem sedaj ce se bo mi telefon ugasniu ce bom ga mogo zopet priklopit al bom ga lahko takoj nazaj prizgau... Hvala za odgovore

Podatki o iPhonu :

iPhone 3GS 16GB white

iOS 4.1

06.15.00

Mene bolj zanima na katerem servisu si imel telefon? Na uradnem zagotovo ne, ali pac?
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 23.10.2011 00:26:05
Logično da ne na uradnem pod garancijo Smile Sicer pa kaj ima to veze? Smile
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 23.10.2011 10:04:20
Hvala vam za odgovore. Telefon ni bil na uradnem servisu !
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani