Jabuk
speaker + slušalka + home-button težave
Jabi

Jabi

Ženska

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 22.10.2011 21:27:03
speaker + slušalka + home-button težave
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Živjo!

Mam velike težave z iPhonom 3G, namreč ne dela mi homebutton, slušalka in speaker.. Prijatelj je rekel, da naj bi bila težava v konektorjih, ampak sem pred 2 mesci jih zamenjala, je to mogoče, da je še vedno težava v konektorjih.. Na začetku mi je nehala delat samo slušalka, s home-buttnom sem mela težava ampak sem jih doo zj vedno popravla, mikrofon se je pa danes pokovaril vključno s home-buttnom, ki je do popoldne delal še čist ok, zanima me če kdo ve kaj je narobe in če ima kdo kakšen nasvet, preden vržem 150€ za popravilo Smile

Hvala za vse odgovore in se oproščam, če je bila tema že načeta, ampak je vse to skupaj težko najti..

Stevie Jobs

Moški

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #2   Objavljeno 22.10.2011 21:38:37
Re: speaker + slušalka + home-button težave
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
zivah je napisal/a:
Živjo!

Mam velike težave z iPhonom 3G, namreč ne dela mi homebutton, slušalka in speaker.. Prijatelj je rekel, da naj bi bila težava v konektorjih, ampak sem pred 2 mesci jih zamenjala, je to mogoče, da je še vedno težava v konektorjih.. Na začetku mi je nehala delat samo slušalka, s home-buttnom sem mela težava ampak sem jih doo zj vedno popravla, mikrofon se je pa danes pokovaril vključno s home-buttnom, ki je do popoldne delal še čist ok, zanima me če kdo ve kaj je narobe in če ima kdo kakšen nasvet, preden vržem 150€ za popravilo Smile

Hvala za vse odgovore in se oproščam, če je bila tema že načeta, ampak je vse to skupaj težko najti..

Kontaktiraj uporabnika "ocnop" iz foruma in ti bo vse zrihtal!
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani