| Box | |||||
Ima mogoče kdo kake ql izkušnje z programom Box.. ne dropbox.. ampam samo Box?! Je na varianto dropboxa...Na Računalniku operiraš preko neta, na iPhonu pa preko aplikacije seveda.. 50gb free prostora...
|
|||||
Hmmm... prvi vtis je slab... obljubljajo 5 do 50 GB free prostora... ko pa se z misko zapeljes cez, pa dobis tole
![]() |
|||||
js sm se samo vpisal prejle pa imam 50gb prostora... nic placal al pa kej
|
|||||
|
|||||
|
|||||
POtegni si na iphonu aplikacijo pa se tam vpisi.. tako sem jaz naredil!
Ravnokar naredil test account na iphonu... dobis 50gb =) |
|||||
Res je... do 2.12. dobis "lifetime" 50 GB
![]() |
|||||
Za aplikacijo na mac... -> app store -> boxsimple share...
zdj pa da mal stestiramo zadevo! @Jest kako se ti zdi? |
|||||
malo manj uporaben kot Dropbox, ki je bolj "avtomatiziran". ampak je pa 50GB tudi mamljivo...
idealno bi bilo pa 50GB free za Dropbox... |
|||||
Mhm, npr nemorm odpret datoteke na Iphonu iz box-a v quickoffice, medtem ko v dropbox lahko
|
|||||
Nisem neki testiral, se da tukaj vrzt notr mp3 pa da potem poslusas na iphone, al pa kaksen film... to gre? Kaj pa na iCloud?
|
|||||
Zakaj bi to tukaj dajal notri če imas sync na itunes? |
|||||
Pa omejitev filetka je 25MB, tako da ravno velik filmček ne bo šel notri
Za muziko pa tako kot je napisal predhodnik -itunes. _________________ Lp, 5R »That is one small step for man, one giant leap for a mankind.« |
|||||
Omejitev fila na 25 je meni no-go... Ravno to mi je pri DB ql, da lahko sheram s strankami velike file, ki ne gredo po mailu, stranka pa tak ne zna z FTP delati...
|
|||||
Max Filesize je 100 MB za account kreiran preko iPhone-a ...
![]() |
|||||
Lifetime do 2.12. !?!?!
WTF, a se to zajebavajo, pol naj napisejo do 2.12 je 50G In ko napolnis 50G, kaj ti potem naredijo po 2.12??? |
|||||
![]() |
|||||
ni švoh tole z accounti ki jih odpreš prek inaprav. Edino kar moti je da ne moreš uploadat videov neposredno iz inaprav, zgolj fotke. Baje delajo na tem, če je verjet njihovmu forumu.
|
|||||
Nezmoznost enkripcije, omejem UL. No like.
|
|||||
A to resno sprasujes ali se ti zajebavas? Ce se registriras do 2.12. imas 50GB free lifetime... drugace je samo 5GB ... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Aplikacije za iOS - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |