IOS 6.0.2. Je na voljo za iphone 5 in ipad mini...
Je kdo ze upgrejdal na iphonu? Vse stima?
| IOS 6.0.2 | |||||
IOS 6.0.2. Je na voljo za iphone 5 in ipad mini...
Je kdo ze upgrejdal na iphonu? Vse stima? _________________ iPhone X Silver 256 Gb MacBook Pro (Retina, 13-inch, Early 2015) iPhone 7 Plus Jet Black 128 Gb iPhone 7 Plus Silver 256 Gb iPhone 7 Black 128 Gb Watch Nike+ Series 2 iPhone 6s Silver 64 GB Watch 1st gen. Sport iPhone 6 Space Gray 128 GB iPhone 5 White 16Gb iPad 4 White 32 Gb iPhone 4 black 16Gb iPad 64Gb 3G iPod nano 3rd gen. iPhone 3g 8 Gb |
|||||
Zaenkrat vse stima nic posebnega...samo nek fix za WIFI je bil (baje)...
Lp _________________ ![]() |
|||||
Kolegu se ipad mini ne poveze na router tudi po updatu ios se ni nic izboljsalo. Preizkuseno je bilo na razlicnih routerjih delalo je pa samo v EPL-ju na servisu. Verjetno uporabljajo airport.
|
|||||
Reset network settings, restore…?
_________________ |
|||||
Tako kot je iDavid4 napisal....reset network settings bo mogoce pomagal...meni pri mojem new ipad je pomagalo.
Lp _________________ ![]() |
|||||
Na iPhone 5, ambient sensor še vedno ne dela, ostalo zaenkrat zgleda O.K.
_________________ iPad 2 16GB iMac 21,5', i5, Mid. 2011 iPhone 5 16GB |
|||||
Rekalibriraj ga tako, da greš v temo izklopiš auto-brightnes, si nastaviš želeno svetlost ekrana v temi in ga daš nazaj na on... Potem pejdi na svetlobo in se ti bo aktiviralo... |
|||||
Jaz ga ravnokar upgrejdam.
_________________ 2014 MacBook Pro 13.3" Retina i5, 2.4 GHz, 8GB, 256GB iPhone 5 iPad Mini iMac 27" MacBook Air 13 Airport Extreme TV 3 |
|||||
Verjetno updejtas V glavnem jaz nisem opazil nic posebnega, razen tega, da sem moral nastavitve za GPRS/MMS na novo vpisat Lp _________________ ![]() |
|||||
Kaj pa delaš na mobitelu |
|||||
Mobitel 🔝
_________________ |
|||||
To je ze druga debata LP _________________ ![]() |
|||||
Kdaj naj bi bil pa ios6.1?
lp |
|||||
samo Apple ve...
_________________ |
|||||
A ni to cudno, da je 6.0.2 samo za ipad mini in iphone5?
Do sedaj Apple ni prakticiral tega da bi tako selektivno izbral modele za update. Tukaj se mi zdi da bo ratalo pocas mal zmede. Tisti ki imate te naprave, ste ze update-ali? Cakam da odpravijo bug v ios 6, ker so se mi dones spet zbrisale nastavitve za celullar data. Mislm ![]() |
|||||
Od teh.ki imate težave z izbrisom nastavitev za prenos podatkov je kdo od vas sploh probal recimo na frišno naložiti iOS 6.0.2??? verjetno ne,bi bilo fajn da kdo sproba in poroča če je težava z izbrisom še vedno prisotna...
_________________ |
|||||
Mam se 4s in 6.0.2 ne pride v postev. Mah tezko mi je to sprobavat, ker se to pokaze zelo nakljucno. Niti priblizno pa ne morem 1 mesec hodt okrog z clean restorom (brez) zadev na telefonu. |
|||||
Zakaj bi hodil brez zadev na telefonu...?? pač narediš clean restore povrneš podatke nanj in je to to... ![]() _________________ |
|||||
v mislih je imel JB in vse povezano z njim
|
|||||
Naredit clean restore in dat nazaj backup? S tem ne bom nic naredil! P.s.: nimam jb-ja. Je pa ogromno ljudi ze samo na tem forumu, ki se jim to stalno dogaja. Precej kolegov ima tezave! Izjema so le simobilovi uporabniki, vemo zakaj! |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - iPhone posodobitve in jailbreaki - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |