Jabuk
Tethered JB / iphone 4/ iOS 5 / SiMobil
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.10.2011 22:31:21
Tethered JB / iphone 4/ iOS 5 / SiMobil
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Zdravo danes sem se malo igral s telefonom in naredil tale jailbreakZdaj mam pa sranje in telefon sploh nima signala.Sem probal dat v itunesih restore in sploh nimam opcije ker je gumb siv.
iphone 4
ios 5gm
simobil
Prosim za pomoc
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 11.10.2011 06:54:12
simobil je tvoj operater ali je tudi iPhone kupljen pri simobilu? si naložil GSM verzijo iOS 5? Jao, zakaj eni delate stvari, o katerih nimate pojma? Confused
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Črnomelj
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 11.10.2011 07:04:17
Najbolj smesno je, ker je do zdej zdrzal, a jutri bo uradno zunej,... Smile
Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #4   Objavljeno 11.10.2011 07:26:23
Problem sem resil.In ni mi jasno zakaj takoj komentarji v smislu nimas pojma ker sem imel ze vec iphonou in ce pogledam kdaj sta bila vidva prijavljena na forum se mi zdi da ga imam dlje kot vidva.Tocno preden sem postavil vprasanje na jabuk.si sem vedel da se boste nasli modeli ki takoj zacnete podj... Se mi zdi da bi mogli folku pomagat tukaj glede na to da je edina slovenska stran za apple izdelke.Razumem da se bunite za vprasanja kot so zakaj mi en zvocnik ne dela itd.Ce pa kdo ima resen problem bi se pa lahko malo zadrzali.Scoop ne vem kje si ti zasledil da sem vceraj nalozil ios5.In ce bi se mi zdelo da je kriv operater bi tudi napisal da sem simobilov narocnik tako da tisto simobil verjetno pomeni da je telefon kupljen pri simobilu.Lahko pogledata moje poste kolikokrat sem prosil tukaj gor za pomoc v parih letih in nisem eden tistih ki za vsak shit tezi na forumu.V naslednje ne bom napisal prosim za pomoc ampak prosim za podjebavanje raznih clanov na strani ki nimajo drugega za poceti.Ah ne bom raje na angleskih forumih vprasal ker smo slovenci kot vedno nestrpni drug do drugega.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #5   Objavljeno 11.10.2011 07:36:54
Ko si ze napisal tako obsirno sporocilo zaradi tega, ker je eden napisal nekaj offtopic... bi lahko se napisal, kako si resil zadevo...

Ker ce ze pricakujes, da bos dobil pomoc, je fino, da tudi pojasnis, kako si resil, da mogoce kdo, ki bo imel podoben problem to najde...

Ravno to je razlog, zakaj jaz ponavadi odgovarjam folku na forumu... pa ceprav dobivam kar precej zasebnih sporocil z raznimi vprasanji. Zal nismo placani da bi izvajali "1 na 1 support"... oz. sploh nismo placani za to... Rad pomagam, ce je le mozno... vendar je treba vcasih iz nekoga tudi ven vleci podrobnosti o problemu. Zal nihce od nas nima telepatskih sposobnosti, zato je potrebno problem cimbolj natancno opisati... In to, ce napises samo to, da imas sranje in telefon nima signala potem pa samo telegrafsko napises:

iphone 4
ios 5gm
simobil

iz tega namrec ni razvidno prav nic vec, kot to, da ima iPhone 4, da imas namescen iOS 5 GM in da uproabljas Si.mobilovo omrezje ... pa to, da ti ne najde omrezja... Nikjer pa ni napisano, ali gre za zaklenjen telefon, ki je softversko odklenjen... ali je odklenjen s pomocjo Gevey SIM... niti to ni razvidno, ali je nedelovanje omrezja posledica nalaganja iOS 5 beta oz. GM.

Skratka... najvec ste za razne nevmesne odgovore krivi sami... Embarassed Surprised

Jabuček

Jabuček

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 11.10.2011 07:46:23
Resil sem na ta nacin:http://support.apple.com/kb/TS1814
In sploh nisem mislil napisat kako se je problem resil ampak glede na to da se mi zdi da si edini na tej strani ki se pomaga tuki gor sem se odlocil da bom.In eno je iz nekoga vleci info drugo so pa komentarji nimate pojma...

Pac sem imel zgleda smolo da so med jailbreakom imeli itunesi problem in nisem vedel kaj krivit.Itunese ali jailbreak.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani