Jabuk
Elektronska pošta na wifi
Jabi

Jabi

Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 10.10.2011 10:20:10
Elektronska pošta na wifi
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
na Iphonu 3gs mi pošiljanje elektronske pošte, kadar sem priklopljen na WIFI, ne deluje. Deluje pa dohodna pošta. Pri odpošiljanju se mi prikaže: "Cannot send mail. A copy has been places in your Outbox. The recipient "name.name@mail.com" was rejected by the server because it does not allow relaying". Pri pošiljanju pošte na 3gs pa ni problema. Za odhodni strežnik imam nastavljenega smtp1.simobil.si, pred tem pa sem imel svojega ponudnika (Telemacha) in ni bilo nič drugače...

Kakšna ideja kako zadevo urediti? Na simobilu nimajo pojma:)
Jablanator

Jablanator

Ni navedeno

Prispevek: #2   Objavljeno 10.10.2011 10:25:44
Ja simobil dovoljuje samo svoje ip naslove, če imaš drug IP ti ga bo zavrnilo. Uporabi od telemacha server če imaš telemachov IP
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #3   Objavljeno 10.10.2011 10:26:51
Vkljuciti moras avtentikacijo pri strezniku za odhodno posto... Odvisno pa je tudi od tega, ali tvoj ponudnik dostopa do intertneta blokira promet na portu 25 (SMTP)... in omogoca le posiljanje preko njihovega SMTP streznika. Se mi zdi, da Telemach je eden izmed tistih, ki to pocne ...

Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani