Jabuk
Internet naključno preneha delovati
Stevie Jobs

Stevie Jobs

Kraj: Ljubljana
Ni navedeno

Poglej uporabnikov profil
Prispevek: #1   Objavljeno 08.10.2011 08:57:34
Internet naključno preneha delovati
Odgovori s citatom Dodaj uporabnika na seznam ignoriranih
Se še komu dogaja, da se njegov iPhone naključno in sam od sebe odloči, da se ne bo več povezoval na net? To se dogaja tako na WiFi kot na 3G/E brez kakršnega koli pravila.

Naprava: iPhone 4
Sistem: iOS 5 GM (tudi na 4.3.5 enak problem, za prejšnje ne pomnim takega obnašanja)
Operater: Simobil
Jailbreak: ne
Restore from backup: ne

Pomaga samo to, da izklopim in ponovno vklopim WiFi oz. 3G ali pa omogočim in nazaj onemogočim Airplane mode.

Sem mislil, da je problem v iOS 4.3.5, vendar se enako dogaja tudi na GM in mi počasi že popuščajo živci. Razmišljam, da bi mogoče šlo za hardwersko napako in da bi ga nesel na servis..
Stevie Jabuk

Stevie Jabuk

Moški

Prispevek: #2   Objavljeno 08.10.2011 09:12:55
To bi bilo cisto mogoce. Sem pa si nalozil neko aplikacijo pa mi je tudi nagajalo samo se ne spomnim katero... Samo ce si naredil restore pol bi to moglo pomagat. Pogledaj malo na servis pa bo.

Stevie Jabuk

Ni navedeno

Prispevek: #3   Objavljeno 08.10.2011 09:13:39
Tudi meni se to dogaja ampak samo v domači hiši, v službi in drugje še nikoli, tak da predvidevam da je kaj narobe z mojim ruterjem.
Jabuk Jedi Master

Jabuk Jedi Master

Kraj: Medvode
Moški

Prispevek: #4   Objavljeno 08.10.2011 09:50:44
Imas na ta router povezan tudi kaksen Android mobilnik? Sem bral, da nekateri delajo probleme (recimo Huawei Ideos X5 je bil omenjen) in "sesujejo" router...

Stevie Jobs

Stevie Jobs

Ni navedeno

Prispevek: #5   Objavljeno 08.10.2011 10:40:24
Pri meni je edini od mobilnikov na WiFi povezan samo moj iPhone. Kot sem omenil, pa ni problem samo pri povezavi na WiFi, ampak tudi na 3G/E.
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Ni navedeno

Prispevek: #6   Objavljeno 08.10.2011 10:48:47
Re: Internet naključno preneha delovati
alenbec je napisal/a:
Se še komu dogaja, da se njegov iPhone naključno in sam od sebe odloči, da se ne bo več povezoval na net? To se dogaja tako na WiFi kot na 3G/E brez kakršnega koli pravila.

Naprava: iPhone 4
Sistem: iOS 5 GM (tudi na 4.3.5 enak problem, za prejšnje ne pomnim takega obnašanja)
Operater: Simobil
Jailbreak: ne
Restore from backup: ne

Pomaga samo to, da izklopim in ponovno vklopim WiFi oz. 3G ali pa omogočim in nazaj onemogočim Airplane mode.

Sem mislil, da je problem v iOS 4.3.5, vendar se enako dogaja tudi na GM in mi počasi že popuščajo živci. Razmišljam, da bi mogoče šlo za hardwersko napako in da bi ga nesel na servis..

Imam enak problem na ios5 GM... sem v temi o ios 5 že pisal o tem... jaz sem siguren, da je to nek "keč" ios5 GM verzije... s tem, da se meni včasih še po rebootu telefona noče ne edge ne 3g vklopiti, včasih se noče niti wifi povezati...
Jablanator

Jablanator

Moški

Prispevek: #7   Objavljeno 08.10.2011 10:50:26
Pri meni je bilo tako, da mi je na 4.3.5 nekaj časa lepo delalo nakar je začelo zezati. Sedaj ko sem dal 5-ko gor kot set as new device pa zaenkrat tega problema nimam več. Mi je pa to šlo pošteno na živce. Praktično vsakič ko sem hotel kaj pogledati na internetu sem moral izklopi in vklopit 3g. Tako da mi posledično tudi emailov ni pregledovalo na pol ure. Sem pa na Tušmobilu, telefon pa ni bil nikoli jailbreakan.

Nazadnje urejal/a hihitavec Sob 08. Okt 2011 10:53; skupaj popravljeno 1 krat
Jabužiček helper

Jabužiček helper

Moški

Prispevek: #8   Objavljeno 08.10.2011 10:50:53
jaz pa sem pri GM verziji opazil, da če želiš pogovor prekinit s power buttonom, se iPhone zaklene klic pa še traja, namesto da bi prekinilo klic. Rolling Eyes
Jabuk Staff

Jabuk Staff

Moški

Prispevek: #9   Objavljeno 08.10.2011 11:00:34
sussi je napisal/a:
jaz pa sem pri GM verziji opazil, da če želiš pogovor prekinit s power buttonom, se iPhone zaklene klic pa še traja, namesto da bi prekinilo klic. Rolling Eyes

Double click it.
Ne moreš dodajati novih tem
Ne moreš odgovarjati na teme
Ne moreš urejati svojih prispevkov
Ne moreš brisati svojih prispevkov
Ne moreš glasovati v anketi
Pokaži sporočila:
Pojdi na:
Jabuk.si Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si Kontakt Kontakt   Domov Domov   Na vrh strani Na vrh strani