Tako! Ne da mi miru, da ne bi pohitel in pripravil temo, v kateri bomo komentirali Veliko oznanitev Apple novosti:
- iPod Touch 5th Generation
- iPhone 5
- iOS 5

Nazadnje urejal/a Puck0 Pet 07. Okt 2011 17:27; skupaj popravljeno 4 krat
| Let's talk iPhone - Apple Media Event (4. oktober) | |||||
Tako! Ne da mi miru, da ne bi pohitel in pripravil temo, v kateri bomo komentirali Veliko oznanitev Apple novosti: - iPod Touch 5th Generation - iPhone 5 - iOS 5 ![]() Nazadnje urejal/a Puck0 Pet 07. Okt 2011 17:27; skupaj popravljeno 4 krat _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Komaj čakam, da vidim, kaj je Apple tako dolgo pripravljal.
|
|||||
o ipod touchu ne bo niti govora!, samo o ios 5 in iphone 5
|
|||||
bel ipod touch bo tud predstavljen sigruno
|
|||||
Ej od kje vi potegnete KR IZ ENGA naftalina neke trditve? Ja, predstavili bodo TUDI novi iTouch, ki bo baje tudi v beli barvi .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
Najbolj se veselim iOS5. To leto ostajam še na iPhonu 4ki.
|
|||||
.. in vsi, ki pričakujejo prihod 5ke k SiMobilu.. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
enako |
|||||
jaz pričakujem iOS 5, next generation iPhone, next gen iPod Touch, ki bo vizualno enak 4. generaciji, le da bo na voljo tudi bel.
|
|||||
Mene najbolj veseli ios5, kot uporabnika seveda. Kaj želim od next gen iPhona, nevem? se pustim presenetit, lani je bilo očitno... Glede ipodov se podpišem pod sussi. Aja, še 2 dni
|
|||||
jaz si za zdaj samo želim, da bo preko appla prenos v živo, da nam ne bosta, kot za liona 2 tinejđerja omogočala prenos
|
|||||
Kašna 5ka
|
|||||
že pripravil € za novo 4ko. 15.11. sem v Londonu in upam, da bo že na policah. iPhone seveda!
lpp |
|||||
Haha, ko sem ti še pred kakšnima 2 ali 3 tedni govoril, da bo 4S, si govoril ravno nasprotno |
|||||
Če ne bo velikih sprememb tudi jaz ostajam na 4-ki. Ampak slutim, da bo treba nabavit 5-tko ali 4S.
|
|||||
Jz sm bom tud 25.11.2011 v Londonu upam da bo 5ica na polici
|
|||||
Očitno bosta skupaj prišla ven dva iphona 4s in 5ka
Kr poglejte simzadnje informacije http://www.engadget.com/2011/10/01/iphone-5-4s-placeholders-pop-up-at-cincinnati-bell-questionab/?utm_medium=referral&utm_source=pulsenews |
|||||
Meni že nekaj časa "smrdi", da bodo lansirali DVE opciji tokrat!
.. zato sem tudi vmes spreminjal naslov teme, ker je enkrat pisalo 4s, spet drugič 5 .. _________________ ...::: Puck0 :::... |
|||||
|
|||||
pa sej to je blo že prejšnikrat, ko je prišla 4ka in so izdeloval tud 3Gs z pomanjšano kapaciteto pomnilnika (ne več 16/32Gb temveč 8Gb)
nebi vedel čemu taka odločitev Appla, mogoče je ostalo veliko sestavnih delov prejšnjega telefona, mogoče pa ponujajo prejsnjo obliko z namenom širšega razpona njihove ponudbe... |
|||||
| « Poglej prejšnjo temo - Ostalo - Poglej naslednjo temo » | Pojdi na stran 1, 2, 3 ... 32, 33, 34 Naslednja |
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |