Najbolj sem se zabaval pri ogledu programa MacPlaymate. Upam, da ne kršim njegovih pravic do transmisije, če filmček objavim tule
 Najbolj sem se zabaval pri ogledu programa MacPlaymate. Upam, da ne kršim njegovih pravic do transmisije, če filmček objavim tule  
EDIT: ogled videa je samo za polnoletne!
Da ne bo nihče rekel, da ni bilo opozoril.
Uredil: opeter
| Za vse mac-o-file (ogled samo za polnoletne! 18+) | |||||
| 
 Ker sem ravno prebiral macuserjev blog sem opazil, da ima svoj YouTube kanal, ki je zelo zanimiv   Najbolj sem se zabaval pri ogledu programa MacPlaymate. Upam, da ne kršim njegovih pravic do transmisije, če filmček objavim tule   EDIT: ogled videa je samo za polnoletne! Da ne bo nihče rekel, da ni bilo opozoril. Uredil: opeter | |||||
|  | |||||
| 
 he he, če pogledate ima ta filmček največ ogledov, glede na ostale moje ... se vidi da se že stoletja najbolj prodaja sex | |||||
|  | |||||
| 
 Jaz sem se podpisal na filmčke! Upam da te to ne moti an?   | |||||
|  | |||||
| 
 hehehe,kul
 Zadnjič sem bil prav presenečen ko sem po dolgem cajtu pogledal macuserjev blog.Pogledal pa sem vse filme  | |||||
|  | |||||
| 
 si bil presenečn   ni kaj prida pisec, ne ...  | |||||
|  | |||||
| 
 a advornik ti si worm ..   se mi je zdelo nekam znano sam nisem vedel, kdo bi lahko to bil ... Borg ti si pa svojga kr demoliral? sicer res za te bloge moraš kr cajt met, da res kaj skup zmečeš, a kdo bi vse to bral je spet druga zgodba, to bi mogu bit skoz za računalnikom, pa ta forum pa un, pa ta blog pa un ... naslednjič, ko bomo zorganizirali kakšno srečanje ne bomo nč z računalniki meli opravka, samo družabne igre  šah, človek ne jezi se, pot v šolo, basket, fuzbal ... itd, da ne bomo taki kot na slo-tech-u, ki so skoz za računalnikom in potem, ko še organizirajo neko srečanje na obali, namesto, da bi se šli kopat, ne, oni spet drkajo po računalnikih, he he drk drk ...  joke  | |||||
|  | |||||
| 
 ... Nazadnje urejal/a togrizek Tor 08. Sep 2009 11:03; skupaj popravljeno 1 krat | |||||
|  | |||||
| 
 Pol pa vse te igrce v brezžično omrežje in multiplayer   | |||||
|  | |||||
| 
 Jep macuser,jaz sem svojega demoliral.Sicer so moje blodnje shranjene na disku in bom verjetno blog preselil na blogspot in se malo potuhnil,ker je bil link do mojega bloga na enem študentskem forumu,kjer se vsi poznamo.Po premisleku sem se odločil da nebo vsak bral mojih norij...
 Drugače pa sem tisti posnetek z Macintoshem prvič predvajal ene 4 krat,ker je muzika dobra.Dobra ideja,le pričakoval sem da se bo še na koncu Mac zbudil.Ful dobro da maš "pasko" na stvari in jih šparaš  | |||||
|  | |||||
| 

Jep!  | |||||
|  | |||||
|  Gostovanje: 3fs.si | 
|  Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |  Kontakt  Domov  Na vrh strani |