V internet explorerju pa zadeva teže brez težav...hvala bogu da imamo še paralellse in windowse gor
tole mi je zelo čudno, je imel kdo kdaj podobne težave? Mislil sem da so krive phpmyadmin verzije...
| PhP My Admin in safari | |||||
Se je kdo že srečeval s podobnimi težavami? NA hitrosti gostujem par spletnih strani, katere managiram jaz. Ugotovil sem da preko safarija težje ali pa sploh ne morem narediti backupa baz (exporta) ali uvoziti backupa (import) preko sql stavka.
V internet explorerju pa zadeva teže brez težav...hvala bogu da imamo še paralellse in windowse gor tole mi je zelo čudno, je imel kdo kdaj podobne težave? Mislil sem da so krive phpmyadmin verzije... _________________ Back To The Jabuk |
|||||
probaj z safarijem ali pa google chromu.... vem da določene funkcije so imele v preteklosti probleme v navezi z safarijem ter phpadmin konzolo _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
s safarijem ni šlo, na virtualki (windows) sem pa uspešno opravil soje delo
Zanimivo... _________________ Back To The Jabuk |
|||||
ma hotel sem napisati probaj na macu z firefoxu..... more delati, ker ga sigurno matra kakšna nastavitev, če ti dela v winsih, ampak samo probaj, da lahko pol naprej raziskujemo problem.... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
Zakaj pa backup enostavno ne delaš v konzoli?
_________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
misliš da bi se ssh-jal gor? Gostovanje je na hitrost.com, ne vem če preko konzole gre...saj nima veze, glej zadevo sem tako ali drugače uredil in špila.
Sicer sem ap v safariju poskušal vse mogoče načine, sql razbijal na manjše dele in opazil tole - če recimo importaš par tabel in njihovih vsebin, ki so zelo majhne (par kilo), gre čez safari BP. takoj ko daš malo več dela (recimo kaka tabela ki ima malo več zapisov) pa crkne in sicer javi: import.php: missing parameter: info_type import.php: missing parameter: format _________________ Back To The Jabuk |
|||||
Upload preko brskalnika ima omejitve. Načeloma toliko, kot je nastavljeno - to povprašaj na hitrost.com. Sicer imaš pa pomoje res prav. SSH-janje po vsej verjetnosti ni podprto...
_________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
Gostovanje: 3fs.si |
Vsa vsebina spletne strani je last Jabuk.si in njegovih članov. © 2004 - 2020 Jabuk.si |
Kontakt Domov Na vrh strani |