V internet explorerju pa zadeva teže brez težav...hvala bogu da imamo še paralellse in windowse gor

tole mi je zelo čudno, je imel kdo kdaj podobne težave? Mislil sem da so krive phpmyadmin verzije...
PhP My Admin in safari | |||||
V internet explorerju pa zadeva teže brez težav...hvala bogu da imamo še paralellse in windowse gor ![]() tole mi je zelo čudno, je imel kdo kdaj podobne težave? Mislil sem da so krive phpmyadmin verzije... _________________ Back To The Jabuk |
|||||
![]() |
|||||
probaj z safarijem ali pa google chromu.... vem da določene funkcije so imele v preteklosti probleme v navezi z safarijem ter phpadmin konzolo _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
![]() Zanimivo... _________________ Back To The Jabuk |
|||||
![]() |
|||||
ma hotel sem napisati probaj na macu z firefoxu..... more delati, ker ga sigurno matra kakšna nastavitev, če ti dela v winsih, ampak samo probaj, da lahko pol naprej raziskujemo problem.... _________________ SISTEMKO Gregor Zdolšek s.p. MCPS, MSCA, MCSAM, MCNPS,MCSE CISCO CCNA LINUX RHCE mail: grega@sistemko.net web: www.sistemko.net 041817919 |
|||||
![]() |
|||||
_________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
![]() |
|||||
Sicer sem ap v safariju poskušal vse mogoče načine, sql razbijal na manjše dele in opazil tole - če recimo importaš par tabel in njihovih vsebin, ki so zelo majhne (par kilo), gre čez safari BP. takoj ko daš malo več dela (recimo kaka tabela ki ima malo več zapisov) pa crkne in sicer javi: import.php: missing parameter: info_type import.php: missing parameter: format _________________ Back To The Jabuk |
|||||
![]() |
|||||
_________________ MacBook Pro iPad iPhone |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() ![]() |